Quantcast
World Travel Awards 2015: Διάκριση για τη Lufthansa - enikonomia.gr
share

World Travel Awards 2015: Διάκριση για τη Lufthansa

δημοσιεύτηκε:

«Κορυφαία αεροπορική εταιρεία της Ευρώπης» ανακηρύχθηκε για πέμπτη συνεχή φορά η  Lufthansa στην τελετή απονομής βραβείων World Travel Awards 2015 που πραγματοποιήθηκε  πρόσφατα στη Σαρδηνία.

Οι εμπειρογνώμονες της  παγκόσμιας βιομηχανίας του τουρισμού και των ταξιδιών τίμησαν και αυτοί τη Lufthansa με το βραβείο «Κορυφαία Αίθουσα Αναμονής στην Ευρώπη» για τις lounges στο Αεροδρόμιο της Φρανκφούρτης.

Ο Ιδρυτής και ο Πρόεδρος των World Travel Awards, Γκράχαμ  Ε.Κόοκε κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης στη Σαρδηνία δήλωσε ότι: «Η Lufthansa έχει υπάρξει σταθερά μια από τις πιο καινοτόμες και πρωτοποριακές αεροπορικές εταιρείες στις Ευρωπαϊκές αερομεταφορές κατά τη διάρκεια της 22χρονης ιστορία της».

Το Μέλος του Εκτελεστικού Συμβουλίου της Lufthansa German Airlines και Γενικός Εμπορικός Διευθυντής του Ομίλου Lufthansa, Τζένς Μπίσκοφ ανέφερε ότι: «Από αυτή τη χρονιά και μετά οι επιβάτες μας μπορούν να απολαμβάνουν τα οφέλη των επενδύσεων αξίας πολλών εκατομμυρίων στην ποιότητα, τον εξοπλισμό και τις υπηρεσίες».

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.