Quantcast
Χρήστος Μεγάλου: Αναγκαίο ένα βιώσιμο μοντέλο ανάπτυξης - enikonomia.gr
share

Χρήστος Μεγάλου: Αναγκαίο ένα βιώσιμο μοντέλο ανάπτυξης

δημοσιεύτηκε:

Την  ανάγκη να βρεθεί ένα βιώσιμο μοντέλο ανάπτυξης, προκειμένου να μην επιστρέψει η Ελλάδα στην κρίση, επεσήμανε ,κατά τη διάρκεια ομιλίας του σε εκδήλωση της Eurobank  ο διευθύνων σύμβουλος της τράπεζας Χρήστος Μεγάλου.

«Η επιστροφή της οικονομίας σε θετικούς ρυθμούς ανάπτυξης και η βελτίωση μιας σειράς σημαντικών οικονομικών δεικτών δεν έχουν αγγίξει ακόμη αρκετά την καθημερινότητα των πολιτών», τόνισε ο διευθύνων σύμβουλος της Eurobank, σημειώνοντας ωστόσο ότι σύντομα θα γίνει και αυτό.

Μιλώντας σε εκδήλωση της τράπεζας, ο κ. Μεγάλου ανέφερε πως «εμείς στη Eurobank ανακοινώσαμε πρόσφατα τη δική μας συμβολή στην προσπάθεια αυτή, την πρωτοβουλία «Δεσμεύσεις 2015» που περιλαμβάνει το διπλασιασμό των νέων χρηματοδοτήσεων προς επιχειρήσεις και νοικοκυριά για την χρονιά που έρχεται αλλά και μια σειρά άλλων δράσεων για την ενίσχυση της εξωστρέφειας και της καινοτομίας στη χώρα μας, για τη δημιουργία ενός βιώσιμου μοντέλου ανάπτυξης που θα εξασφαλίσει ότι δεν θα βρεθεί ποτέ ξανά η χώρα μας σε μια τέτοια θέση, όπως αυτή που ζήσαμε στα έξι χρόνια της κρίσης».

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.