Quantcast
Βούτσης: Αγκάθια που τυχόν θα βρεθούν στον δρόμο θα λυθούν με ευρωπαϊκή σφραγίδα - enikonomia.gr
share

Βούτσης: Αγκάθια που τυχόν θα βρεθούν στον δρόμο θα λυθούν με ευρωπαϊκή σφραγίδα

δημοσιεύτηκε:

«”Αγκάθια” που τυχόν θα βρεθούν στο δρόμο, θα λυθούν με ευρωπαϊκή σφραγίδα, όπως έγινε και εσχάτως με τις θέσεις του ΔΝΤ για τις τράπεζες» εκτιμά ο πρόεδρος της Βουλής Νίκος Βούτσης αναφερόμενος στην τρίτη αξιολόγηση του ελληνικού προγράμματος.

Μιλώντας στην εφημερίδα «Το Βήμα», ο κ.Βούτσης εκφράζει την αισιοδοξία του για την εξέλιξη της τρίτης αξιολόγησης του ελληνικού προγράμματος λέγοντας ότι «μπορεί να προχωρήσει με γρήγορους ρυθμούς και ευρείες συναινέσεις», ανεξαρτήτως μάλιστα, του ποιος θα αναλάβει το γερμανικό Υπουργείο Οικονομικών.

«Όλοι θα ήθελαν να κλείσει αυτός ο κύκλος των εκκρεμοτήτων με την κρίση χρέους και τις χώρες που μπήκαν σε Μνημόνιο» τονίζει ο κ.Βρούτσης.
Όσον αφορά στις σχέσεις του με τον κυβερνητικό εταίρο του ΣΥΡΙΖΑ, τους Ανεξάρτητους Έλληνες, ο Ν. Βούτσης επισημαίνει πως «μέχρι τέλους της κοινοβουλευτικής περιόδου θα είναι αρραγής η κυβερνητική πλειοψηφία», παρά το γεγονός ότι τα δύο κόμματα δεν προέρχονται από την ίδια μήτρα, δεν έχουν την ίδια διαδρομή.

Ιδίως για το κόμμα των ΑΝ.ΕΛ, ο ίδιος υποστηρίζει ότι «εξελίσσεται σε μια πορεία σύγκλισης και εναρμόνισης με απόψεις κεντρώες -κεντροδεξιές».

Τέλος όσον αφορά στο εάν είναι η ώρα για ανασχηματισμό της κυβέρνησης, ο πρόεδρος της Βουλής διευκρινίζει ότι «τα πράγματα θα είναι πιο ώριμα για ανασχηματισμό αφού κλείσει η τρίτη αξιολόγηση».




share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.