Quantcast
Ποιοι θα δουν το χρώμα του...χρήματος τη Δευτέρα και την Τρίτη - enikonomia.gr
share

Ποιοι θα δουν το χρώμα του…χρήματος τη Δευτέρα και την Τρίτη

δημοσιεύτηκε:

“Το χρώμα του χρήματος” θα δουν τη Δευτέρα και την Τρίτη οι δικαιούχοι επιδομάτων και συντάξεων καθώς το υπουργείο Εργασίας θα προχωρήσει σε ένα μπαράζ πληρωμών .


Αναλυτικά:

1. Η τρίτη δόση για το επίδομα στέγασης

Τη Δευτέρα, 24 Ιουνίου θα πραγματοποιηθεί η τρίτη πληρωμή των δικαιούχων του Επιδόματος Στέγασης (ενοίκιο), των οποίων οι αιτήσεις εγκρίθηκαν έως τις 31 Μαΐου 2019, όπως ανακοίνωσε η αναπληρώτρια υπουργός Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Θεανώ Φωτίου.

Το ποσό των 31.737.257,89 ευρώ θα καταβληθεί σε 255.188 δικαιούχους και αφορά σε περισσότερα από 650.000 άτομα. Όλοι θα εισπράξουν τα μηνιαία επιδόματα που δικαιούνται με βάση τη σύνθεση του νοικοκυριού έως και τον Μάιο.

2. ΟΠΕΚΑ: Τα προνοιακά αναπηρικά και διατροφικά επιδόματα και συντάξεις

-Τα επιδόματα

Την Τρίτη, 25 Ιουνίου θα καταβάλει ο Οργανισμός Προνοιακών Επιδομάτων και Κοινωνικής Αλληλεγγύης (ΟΠΕΚΑ τα προνοιακά αναπηρικά και διατροφικά επιδόματα μηνός Ιουνίου στους δικαιούχους.

Επιπλέον θα εξοφληθούν τα δικαιούμενα ποσά σε όλους όσοι πληρώνονταν μέχρι το 2018 από τους δήμους και τις Περιφέρειες, όπως και σε όλους όσοι υπέβαλαν αίτηση, μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας των Κέντρων Κοινότητας και αυτή έχει εγκριθεί, μετά τους ηλεκτρονικούς και διοικητικούς ελέγχους του ΟΠΕΚΑ.

-Οι συντάξεις

Την Τρίτη 25 Ιουνίου θα καταβληθούν οι συντάξεις και τα επιδόματα μηνός Ιουλίου στους ανασφάλιστους υπερήλικες δικαιούχους των παροχών του ΟΠΕΚΑ.

3.Οι Συντάξεις του Ιουλίου

Την Τρίτη, 25 Ιουνίου θα καταβάλουν τα ταμεία του ΟΑΕΕ και του ΟΓΑ τις συντάξεις του Ιουλίου του 2019 στους δικαιούχους.

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.