Quantcast
ΕΣΠΑ: Παρέμβαση Θεοχάρη για την ένταξη των τουριστικών γραφείων και εταιρειών τουριστικών λεωφορείων - enikonomia.gr
share

ΕΣΠΑ: Παρέμβαση Θεοχάρη για την ένταξη των τουριστικών γραφείων και εταιρειών τουριστικών λεωφορείων

δημοσιεύτηκε:

Ο υπουργός Τουρισμού Χάρης Θεοχάρης με επιστολή του προς τον Πρόεδρο της Γενικής Πανελλαδικής Ομοσπονδίας Επιχειρήσεων Τουρισμού (ΓΕΠΟΕΤ) κ. Άρη Μαρίνη, διαβεβαιώνει ότι στο πρόγραμμα του ΕΣΠΑ για την ενίσχυση των τουριστικών επιχειρήσεων θα συμπεριληφθούν τα τουριστικά γραφεία και οι εταιρείες τουριστικών λεωφορείων.
Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά στην επιστολή του ο κ. Θεοχάρης, “από την πρώτη ημέρα της υγειονομικής κρίσης, η Ελληνική Κυβέρνηση έθεσε σε απόλυτη προτεραιότητα τη στήριξη των εργαζομένων και όλων των συμπολιτών μας οι οποίοι επλήγησαν από τις παρενέργειες της πανδημίας. Με κάθε τρόπο, υπερβαίνοντας τεράστια και αντικειμενικά εμπόδια, ακόμη και εφευρίσκοντας νέα εργαλεία, με ένα πρόγραμμα στήριξης πρωτοφανούς μεγέθους, προσπαθήσαμε να αναπληρώσουμε τις οικονομικές απώλειες εκατοντάδων χιλιάδων οικογενειών.
Γι’ αυτό, αγαπητέ κ. Πρόεδρε, θα ήθελα να σας διαβεβαιώσω ότι το ζήτημα το οποίο θέσατε υπόψη μου με την επιστολή σας (Α.Π.: 3705/19.05.21), έχει ήδη δρομολογηθεί. Θεώρησα ότι όφειλα να το αναλάβω προσωπικά και επικοινώνησα απευθείας με τον Υφυπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων κ. Γιάννη Τσακίρη. Έλαβα, λοιπόν, τη διαβεβαίωση ότι στο πρόγραμμα του ΕΣΠΑ για την ενίσχυση των τουριστικών επιχειρήσεων θα συμπεριληφθούν τα τουριστικά γραφεία και οι εταιρείες τουριστικών λεωφορείων”.

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.