Quantcast
Έκτακτη χρηματοδότηση σε Περιφέρειες που επλήγησαν από τις πυρκαγιές - enikonomia.gr
share

Έκτακτη χρηματοδότηση σε Περιφέρειες που επλήγησαν από τις πυρκαγιές

δημοσιεύτηκε:

Έκτακτη χρηματοδότηση συνολικού ύψους 3 εκατ. ευρώ θα δοθεί σε Περιφέρειες που επλήγησαν από τις καταστροφικές πυρκαγιές.
Τη σχετική απόφαση υπέγραψε ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών, Στέλιος Πέτσας κατόπιν συνεργασίας με τον υφυπουργό στον πρωθυπουργό αρμόδιο για θέματα κρατικής αρωγής και αποκατάστασης από φυσικές καταστροφές, Χρήστο Τριαντόπουλο, τον υφυπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Γιώργο Αμυρά, και τους αρμόδιους περιφερειάρχες.
«Με αμεσότητα και σχέδιο, σε συνεργασία με όλους τους εμπλεκόμενους φορείς, προχωράμε στη χρηματοδότηση και στήριξη των περιφερειών για τις άμεσες παρεμβάσεις καθαρισμού των ρεμάτων και σημείων που κρίνονται αναγκαίες», δήλωσε ο κ. Πέτσας, ο οποίος προανήγγειλε νέες χρηματοδοτήσεις για την υλοποίηση αντιπλημμυρικών έργων και την αποκατάσταση των υποδομών στις πληγείσες περιοχές.
Η Υπουργική Απόφαση αφορά τις Περιφέρειες Αττικής και Στερεάς Ελλάδας, στις οποίες κατανέμονται από 1 εκατ. ευρώ και Δυτικής Ελλάδας και Πελοποννήσου, στις οποίες κατανέμονται από 500.000 ευρώ.

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.