Quantcast
Εκκρεμείς συντάξεις: Στις 3 Νοεμβρίου οι εξετάσεις του πρώτου κύκλου πιστοποίησης δικηγόρων και λογιστών - enikonomia.gr
share

Εκκρεμείς συντάξεις: Στις 3 Νοεμβρίου οι εξετάσεις του πρώτου κύκλου πιστοποίησης δικηγόρων και λογιστών

δημοσιεύτηκε:

Αύριο, Τετάρτη 3 Νοεμβρίου 2021 στις 12 μ.μ. θα πραγματοποιηθούν μέσω της πλατφόρμας howto.gov.gr οι εξετάσεις του πρώτου κύκλου πιστοποίησης των 1.200 δικηγόρων και λογιστών-φοροτεχνικών που θα συμμετάσχουν στη διαδικασία με τις εκκρεμείς συντάξεις του ΕΦΚΑ.

Όπως αναφέρουν από κοινού σε ανακοίνωσή τους ο ΕΦΚΑ και το υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, “οι αναβληθείσες, λόγω τεχνικών προβλημάτων του Εθνικού Δικτύου Υποδομών Τεχνολογίας και Έρευνας (ΕΔΥΤΕ), εξετάσεις του πρώτου κύκλου πιστοποίησης δικηγόρων και λογιστών-φοροτεχνικών θα πραγματοποιηθούν την Τετάρτη 3 Νοεμβρίου 2021 και ώρα 12.00, μέσω της πλατφόρμας howto.gov.gr.
Η διαδικασία ταυτοποίησης θα ξεκινήσει στις 11:00 πμ και θα πραγματοποιηθεί μέσω της πλατφόρμας e-Presence.Επιπλέον, δεν απαιτείται καμία περαιτέρω ενέργεια για όσους λογιστές-φοροτεχνικούς και δικηγόρους έχουν δηλώσει εξαίρεση από τις εξετάσεις” .

Σε ΦΕΚ οι επιτυχόντες στις εξετάσεις

Επίσης επισημαίνεται οι επιτυχόντες των εξετάσεων θα πιστοποιηθούν με απόφαση του ΕΦΚΑ και μετά θα δημοσιευθεί το σχετικό ΦΕΚ.


share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.