Quantcast
Δείτε το 2ο συνέδριο Real Estate: «Μια νέα εποχή ανατέλλει για την εγχώρια αγορά» - enikonomia.gr
share

Δείτε το 2ο συνέδριο Real Estate: «Μια νέα εποχή ανατέλλει για την εγχώρια αγορά»

δημοσιεύτηκε:

Μετά την επιτυχημένη πρώτη διοργάνωση, φέτος το 2ο συνέδριο Real Estate του ομίλου REAL Group «Μια νέα εποχή ανατέλλει για την εγχώρια αγορά» έρχεται ακόμα πιο δυναμικό για να αναδείξει πολύτιμα κεφάλαια και πτυχές της κτηματαγοράς. Το συνέδριο τελεί υπό την Αιγίδα των Υπουργείων: Υποδομών και Μεταφορών, Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας, καθώς επίσης και της Ομοσπονδίας Μεσιτών Αστικών Συμβάσεων, του Ελληνικού Ινστιτούτου Εκτιμητικής και της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων.

Διακεκριμένοι ομιλητές, εξέχουσες προσωπικότητες της οικονομίας και της πολιτικής, καταξιωμένα στελέχη και επαγγελματίες της αγοράς δίνουν ραντεβού στις 24 Απριλίου στο Wyndham Grand Athens, όπου θα αναπτυχθούν καίρια θέματα, θα ακουστούν απόψεις και θα δημοσιοποιηθούν ειδήσεις. Τις απόψεις τους θα καταθέσουν ακόμη υψηλόβαθμα στελέχη μεγάλων επιχειρήσεων, σε μια προσπάθεια ενίσχυσης της συνεργασίας κρατικών φορέων και επιχειρηματικών σχημάτων για την προώθηση μεγάλων επενδύσεων στην χώρα.

Δείτε ΕΔΩ το πρόγραμμα του συνεδρίου

Το συνέδριο τελεί υπό την Αιγίδα των Υπουργείων: Υποδομών και Μεταφορών, Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας, καθώς επίσης και της Ομοσπονδίας Μεσιτών Αστικών Συμβάσεων, του Ελληνικού Ινστιτούτου Εκτιμητικής και της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων.

Πλατινένιος Χορηγός Prodea Investments, Χρυσός Χορηγός Trade Estates, Αργυρός Χορηγός Eurolife FFH, Noval Property, Χορηγοί Alpha Real Estate Services, ΔΕΗ, Dimand, Grecotel, Revithis & Partners.

 

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.