Quantcast
Αναδιανέμονται 10.000 vouchers για παιδικούς σταθμούς- Πότε λήγει η προθεσμία υποβολής αιτήσεων - enikonomia.gr
share

Αναδιανέμονται 10.000 vouchers για παιδικούς σταθμούς- Πότε λήγει η προθεσμία υποβολής αιτήσεων

δημοσιεύτηκε:

Μέχρι τις 27 Σεπτεμβρίου 2017 μπορούν να υποβάλλουν τις αιτήσεις τους οι ενδιαφερόμενοι στην ιστοσελίδα της ΕΕΤΑΑ για αναδιανομή σχεδόν 10.000 μη χρησιμοποιηθέντων vouchers για την εξασφάλιση θέσης σε παιδικό σταθμό.

Σύμφωνα με το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, η Ελληνική Εταιρεία Τοπικής Ανάπτυξης και Αυτοδιοίκησης προχωρά σε αυτήν την ενέργεια μετά από σχετική εντολή του αναπληρωτή υπουργού Οικονομίας και Ανάπτυξης, Αλέξη Χαρίτση.

Οι ωφελούμενοι γονείς, που ενώ είχαν όλα τα δικαιολογητικά, δεν έλαβαν voucher τον Ιούνιο, επειδή εξαντλήθηκε ο προϋπολογισμός, καλούνται να υποβάλουν ηλεκτρονικά αίτηση για την συμμετοχή στην αναδιανομή των μη χρησιμοποιηθέντων vouchers.

Η αναδιανομή θα γίνει με βάση αυστηρά τη μοριοδότηση που έλαβαν όλοι τον Ιούνιο, με την απαραίτητη προϋπόθεση να έχουν εξασφαλίσει θέση σε παιδικό σταθμό δημόσιο ή ιδιωτικό.


Πάντως η ΕΕΤΑΑ αναφέρει οτι, με βάση τα περσινά δεδομένα, όταν θα ολοκληρωθεί η διαδικασία αναδιανομής, ο συνολικός αριθμός των ωφελούμενων παιδιών μπορεί να προσεγγίσει τις 100.000, ενώ έχουν ήδη καλυφθεί όλοι οι αιτούντες, που ήταν κάτω από το όριο της φτώχιας, καθώς και το 95% των ΑμΕΑ.

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.