Quantcast
Από σήμερα λειτουργεί η νέα έκδοση του «e-Καταναλωτής- Τι πρέπει να γνωρίζουν οι πολίτες - enikonomia.gr
share

Από σήμερα λειτουργεί η νέα έκδοση του «e-Καταναλωτής- Τι πρέπει να γνωρίζουν οι πολίτες

δημοσιεύτηκε:

Από  σήμερα λειτουργεί η νέα έκδοση του «e-Καταναλωτής», όπως επεσήμανε σήμερα ο Πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης κατά την εισήγηση του στο Υπουργικό Συμβούλιο.

«Συγκρίνοντας εκεί τιμές μεταξύ των σούπερ μάρκετ, ο καταναλωτής πια θα έχει τη δυνατότητα να επιλέγει το φθηνότερο καλάθι μεταξύ 3.000 διαφορετικών κωδικών. Είναι σημαντική αναβάθμιση που κάνουμε στο εργαλείο του «e-Καταναλωτής» και θα ζητήσουμε από τους συμπολίτες μας να το αξιοποιούν περισσότερο απ’ ό,τι το έχουν κάνει μέχρι σήμερα. Μόνο ωφελημένοι θα μπορούν να βγουν, διότι τελικά η μεγαλύτερη διαφάνεια οδηγεί και σε περισσότερο ανταγωνισμό και τελικά σε μειωμένες τιμές μεταξύ των διαφορετικών αλυσίδων » συμπλήρωσε ο κ. Μητσοτάκης.

«Μένουμε, λοιπόν, με κάθε τρόπο δίπλα στον πολίτη, αναγνωρίζοντας ότι η ακρίβεια εξακολουθεί να είναι το μεγάλο πρόβλημα το οποίο αντιμετωπίζει σήμερα η ελληνική κοινωνία και ότι, ναι, μπορεί να μην έχουμε φτάσει εκεί ακόμα που θέλουμε, στην υγεία, στην παιδεία ή στο κράτος, αλλά πρέπει να θυμίζουμε τα σημαντικά βήματα που γίνονται παντού:

  • από την άμυνα,
  • το μεταναστευτικό,
  • τα μέτρα κατά της βίας,
  • τις σημαντικές επιτυχίες της Ελληνικής Αστυνομίας,
  • μέχρι την οικονομία,
  • τα μεγάλα έργα,
  • την ψηφιοποίηση του Δημοσίου.

Οδηγοί μας πάντα είναι τα ρήματα «ακούμε» και «προσπαθούμε». Γι’ αυτό και αντιμετωπίζουμε και την ψήφο της επόμενης αναμέτρησης ως μία εντολή για λιγότερα λάθη και περισσότερη δουλειά. Τη δουλειά που προφανώς θα τη συνεχίσουμε και στο διάστημα που έρχεται »είπε μεταξύ άλλων.

 

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.