Quantcast
Ασφαλιστικές εισφορές: Συγκέντρωση διαμαρτυρίας και αποχή πραγματοποιούν τη Δευτέρα οι δικηγόροι - enikonomia.gr
share

Ασφαλιστικές εισφορές: Συγκέντρωση διαμαρτυρίας και αποχή πραγματοποιούν τη Δευτέρα οι δικηγόροι

δημοσιεύτηκε:

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας θα πραγματοποιήσουν αύριο, Δευτέρα οι δικηγόροι έξω από το υπουργείο Εργασίας  και Κοινωνικών Υποθέσεων αλλά και τρίωρη στάση από τις 12.00 μ.μ. έως τις 3.00 μ.μ. προκειμένου να εκφράσουν τη δυσαρέσκεια τους για την αύξηση των ασφαλιστικών εισφορών.

Υπενθυμίζεται ότι η κυβέρνηση θα προχωρήσει από την 1η Ιανουαρίου 2023 σε αύξηση των εισφορών των δικηγόρων προς τον ΕΦΚΑ σε ποσοστό 10%.

Η ανακοίνωση της Ολομέλειας  των προέδρων των Δικηγορικών Συλλόγων της χώρας

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωση της  Ολομέλεια των προέδρων των Δικηγορικών Συλλόγων της χώρας, διοργανώνεται  «συγκέντρωση διαμαρτυρίας των μελών των Διοικητικών Συμβουλίων των Δικηγορικών Συλλόγων της χώρας, για την αύξηση των ασφαλιστικών εισφορών και την κυβερνητική αδιαφορία για την αντιμετώπιση του θέματος, θα πραγματοποιηθεί αύριο Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου 2022 και ώρα 13.00, έξω από το υπουργείο Εργασίας (Σταδίου 25, Αθήνα) ».

«Λόγω της συγκέντρωσης, το ΔΣ του Δ. Σ. Αθηνών αποφάσισε, αύριο, Δευτέρα, να πραγματοποιήσει τρίωρη αποχή των δικηγόρων, από τα δικαστήρια, από τις 12.00 ως τις 15.00» προστίθεται στη σχετική ανακοίνωση.

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.