Quantcast
'Εκτακτο «Δώρο Πάσχα»: "Φρένο" από τον Σκυλακάκη - Όλα όσα δήλωσε - enikonomia.gr
share

‘Εκτακτο «Δώρο Πάσχα»: “Φρένο” από τον Σκυλακάκη – Όλα όσα δήλωσε

δημοσιεύτηκε:

Ανατροπή με το έκτακτο Δώρο Πάσχα, ύψους 250 ευρώ με 300 ευρώ καθώς δεν φαίνεται να δίνεται σε χαμηλοσυνταξιούχους, σε δικαιούχους του επιδόματος παιδιού και του Ελάχιστου Εγγυημένου Εισοδήματος.

Συγκεκριμένα σε ερώτηση δημοσιογράφου του ραδιοφωνικού σταθμού στα Παραπολιτικά εάν δοθεί έκτακτο Δώρο Πάσχα σε χαμηλοσυνταξιούχους, σε δικαιούχους επιδόματος παιδιού και σε δικαιούχους του  ελάχιστου Εγγυημένου Εισοδήματος ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών, Θεόδωρος Σκυλακάκης απάντησε ότι «δεν υπάρχει κάτι άλλο. Άλλωστε έχουμε μπει σε προεκλογική περίοδο και τώρα είναι η ώρα τα κόμματα να πουν τα προγράμματά τους».

«Δεν υπάρχει κάποιο μαζικό δημοσιονομικό πακέτο πρόσθετο. Κάποιες ρυθμίσεις από εδώ και από εκεί μπορεί να γίνουν αλλά αυτές είναι εξελίξιμης σημασίας » πρόσθεσε.

Κληθείς να σχολιάσει τα δημοσιεύματα που έκαναν λόγο ότι η κυβέρνηση θα έδινε 250 ευρώ σε ευάλωτες ομάδες, σε χαμηλοσυνταξιούχους όπως έκανε τα Χριστούγεννα. «Τα δημοσιεύματα δεν αποτελούν πολιτική. Δεν υπάρχει κάποιο μαζικό δημοσιονομικό πακέτο πρόσθετο. Δεν πρόκειται να κάνουμε εκλογική περίοδο που θα στηρίζεται στο χρήμα του φορολογούμενου. Εμείς πάντοτε περνάμε μέτρα με βάση τον δημοσιονομικό χώρο που υπήρχε .Ολοκληρώθηκε αυτή η φάση. Έχουμε αφήσει κάποιες ρυθμίσεις από εδώ και από εκεί που είναι αναγκαίες αλλά τίποτε προεκλογικό δεν πρόκειται να γίνει» σημείωσε.

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.