Quantcast
Επίσκεψη Γεωργιάδη σε λαϊκή στο Χαλάνδρι: Ίδιες με πέρυσι οι τιμές - enikonomia.gr
share

Επίσκεψη Γεωργιάδη σε λαϊκή στο Χαλάνδρι: Ίδιες με πέρυσι οι τιμές

δημοσιεύτηκε:

Για τις τιμές των προϊόντων στις λαϊκές αγορές  μίλησε σήμερα στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης, στο πλαίσιο της αυτοψίας που έκανε σήμερα σε λαϊκή αγορά στο Χαλάνδρι.

«Από το πρωί είμαστε εδώ, περπατάμε και πηγαίνουμε σε όλους τους πάγκους. Οι τιμές  στα προϊόντα είναι πάρα πολύ καλές. Βρήκαμε φράουλα με 4 ευρώ εκεί που έλεγαν ότι κάνει 7 με 8 ευρώ η φράουλα, πορτοκάλια με 50 λεπτά, βρήκαμε πατάτες με 1 ευρώ, βρήκαμε κρεμμύδια με 1,20, αχλάδια με 50 λεπτά, μήλα με 1 ευρώ. Οι τιμές των προϊόντων στη λαϊκή αγορά στο Χαλάνδρι σήμερα είναι ίδιες με πέρυσι..μηδέν % αύξηση, όπως είπαν και οι έμποροι και οι παραγωγοί », τόνισε ο Γεωργιάδης.

«Να πω στον κόσμο τα εξής: Εγώ ως υπουργός από τη πρώτη ημέρα ήμουν υπέρ των λαϊκών αγορών. Βοήθησα πολύ τις λαϊκές αγορές  ως υπουργός. Τις κράτησα ανοιχτές στην πανδημία, τις στήριξα με τον νόμο, βγάλαμε ΕΣΠΑ και έχουμε μια πολύ καλή συνεργασία. Για ποιο λόγο; Διότι η λαϊκή αγορά αποτελεί ασπίδα κατά της ακρίβειας, δίνει προϊόντα σε  καλές τιμές στον κόσμο » σημείωσε με έμφαση.

 

 

 

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.