Quantcast
Γιορτινό καλάθι του νοικοκυριού: "Κλείδωσε"η ημερομηνία για την πρεμιέρα του μέτρου - Τι θα περιλαμβάνει - enikonomia.gr
share

Γιορτινό καλάθι του νοικοκυριού: “Κλείδωσε”η ημερομηνία για την πρεμιέρα του μέτρου – Τι θα περιλαμβάνει

δημοσιεύτηκε:

“Κλείδωσε” η ημερομηνία για την έναρξη του μέτρου  με το γιορτινό καλάθι του νοικοκυριού.

Όπως γνωστοποίησε σήμερα ο γενικός γραμματέας υπουργείου Ανάπτυξης Σωτήρης Αναγνωστόπουλος, σε τηλεοπτική εκπομπή της ΕΡΤ, το γιορτινό καλάθι θα ξεκινήσει από τις  14  Δεκεμβρίου. Συνέχισε λέγοντας ότι από αυτήν την ημέρα θα ξεκινήσουν και τα ψώνια για το χριστουγεννιάτικο και το πρωτοχρονιάτικο τραπέζι και εκτίμησε ότι μέχρι τότε θα είναι έτοιμες όλες οι κατηγορίες προϊόντων που θα προστεθούν στο γιορτινό καλάθι.

«Αυτό που επεξεργαζόμαστε σε συνεργασία με τα σούπερ μάρκετ είναι να αυξηθούν οι κωδικοί κρέατος, αλλά και κάποια παραδοσιακά γλυκίσματα», είπε και πρόσθεσε πως συζητείται  για παράδειγμα να περιέχει χριστουγεννιάτικα τσουρέκια και βασιλόπιτες.

Γιορτινό καλάθι: Θα έχει μελομακάρονα και κουραμπιέδες – Η απάντηση  Αναγνωστόπουλου 

Στην ερώτηση εάν το γιορτινό καλάθι θα περιλαμβάνει μελομακάρονα και κουραμπιέδες, είπε πως αυτό είναι υπό συζήτηση. Επίσης σχετικά με την εφαρμογή του μέτρου είπε πως τα σούπερ μάρκετ θα πρέπει να είναι καλά προετοιμασμένα σε θέματα επάρκειας και προσιτότητας τιμών προϊόντων.

 

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.