Quantcast
Κουτσούμπας: Μπορεί να υπάρξει φιλολαϊκή ανάπτυξη με σταθερή δουλειά για όλους - enikonomia.gr
share

Κουτσούμπας: Μπορεί να υπάρξει φιλολαϊκή ανάπτυξη με σταθερή δουλειά για όλους

δημοσιεύτηκε:

Η πρόταση του ΚΚΕ για αποδέσμευση από την Ε.Ε. διαφέρει εντελώς από την πρόταση της Λαϊκής Ενότητας δήλωσε στο debate των πολιτικών αρχηγών ο Δημήτρης Κουτσούμπας.

Απαντώντας στην ερώτηση της 1ης ενότητας, ο γενικός γραμματέας της ΚΕ του ΚΚΕ, υποστήριξε πως «είναι άλλο να πάρεις την ιδιοκτησία του πλούτου που παράγεται με κοινωνικοποίηση των μονοπωλίων και φιλολαϊκή ανάπτυξη και μέσα σε αυτόν τον δρόμο να δεις την αποδέσμευση από την ΕΕ και άλλο με τα μονοπώλια να έχουν την εξουσία και την ΕΕ παρούσα να φύγεις απλώς από το ευρώ. Αυτό σημαίνει νέα σκληρά μέτρα για τον λαό».

Σημείωσε ότι η πρόταση της ΛΑ.Ε συναντάται και στις προτάσεις άλλων ευρωσκεπτικιστικών κομμάτων, όπως στην Ελλάδα της Χρυσής Αυγής, καθιστώντας σαφές ότι δεν ταυτίζει τα δύο κόμματα.

Απαντώντας στην συμπληρωματική ερώτηση, αν με την πρόταση του ΚΚΕ, ο ελληνικός λαός θα πλουτίσει, είπε ότι «η Ελλάδα έχει πολύ μεγάλες παραγωγικές δυνατότητες και έμπειρο εργατικό και επιστημονικό δυναμικό και σε μια οικονομία με κοινωνικοποιημένα τα μονοπώλια και μονομερή διαγραφή του χρέους, μπορεί να υπάρχει φιλολαϊκή ανάπτυξη με σταθερή και μόνιμη δουλειά για όλους, και ένα καλύτερο μέλλον».

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.