Quantcast
Λογαριασμοί ρεύματος: Άνοιξε παράθυρο ο Σκυλακάκης για την χορήγηση επιδοτήσεων - Τι είπε για τα χρωματιστά τιμολόγια - enikonomia.gr
share

Λογαριασμοί ρεύματος: Άνοιξε παράθυρο ο Σκυλακάκης για την χορήγηση επιδοτήσεων – Τι είπε για τα χρωματιστά τιμολόγια

δημοσιεύτηκε:

Για το εάν η κυβέρνηση ξανασυζητεί το θέμα της χορήγησης των κρατικών επιδοτήσεων στους λογαριασμούς ρεύματος των καταναλωτών ρωτήθηκε σήμερα ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας Θεόδωρος Σκυλακάκης, κατά τη συνέντευξη που παραχώρησε στον ραδιοφωνικό σταθμό “Παραπολιτικά”. «Αν υπάρξει πραγματική ανάγκη η κυβέρνηση θα επανεξετάσει το ενδεχόμενο της επιδότησης», απάντησε ο κ. Σκυλακάκης και πρόσθεσε «το έχουμε πει ότι θα ξαναμπούμε σε αυτή τη λογική, αν χρειαστεί, όχι ”με το πρώτο φύσημα του ανέμου”».

«Έχουμε φθηνές τιμές ρεύματος, όχι μόνο στο «πράσινο»

Ο κ. Σκυλακάκης μίλησε για τα χρωματιστά τιμολόγια. «Ο ανταγωνισμός λειτούργησε και έχουμε φθηνές τιμές ρεύματος όχι μόνο στο «πράσινο» τιμολόγιο αλλά σε όλες τις κατηγορίες των τιμολογίων είπε και επεσήμανε πως  πλέον είναι φανερό ποιοι πάροχοι είναι ακριβότεροι και οι καταναλωτές θα μπορούν να βλέπουν συγκριτικό πίνακα με τις τελικές τιμές του «πράσινου» τιμολογίου στην ιστοσελίδα της ΡΑΑΕΥ.

Επίσης στην ίδια ιστοσελίδα θα μπορούν να βλέπουν τις τιμές των άλλων κατηγοριών τιμολογίων, όπως το «κίτρινο» που είναι κυμαινόμενο και αυτή την περίοδο είναι φθηνότερο και από το πράσινο αλλά και το «μπλε» που είναι σταθερό και ο φθηνότερος πάροχος το διαθέτει στα 14,9 λεπτά για ένα χρόνο. Επανέλαβε δε πως «είναι καλύτερες οι τιμές στο ρεύμα σε σχέση με πέρυσι που είχαμε την κρατική επιδότηση», ενώ υπενθύμισε πως «στην ιστοσελίδα της ΡΑΕ αναρτώνται οι τιμές όλων των παρόχων για την καλύτερη ενημέρωση των καταναλωτών».

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.