Quantcast
Λύση για τα «κόκκινα» δάνεια ζήτησε η Φ. Γεννηματά από τον Π. Μοσκοβισί - enikonomia.gr
share

Λύση για τα «κόκκινα» δάνεια ζήτησε η Φ. Γεννηματά από τον Π. Μοσκοβισί

δημοσιεύτηκε:

Να δοθεί λύση του ταχύτερο δυνατό στα «κόκκινα» δάνεια, ώστε να εξασφαλιστεί η ομαλή χρηματοδότηση των μικρομεσαίων επιχειρήσεων, ζήτησε η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Φώφη Γεννηματά από τον Γάλλο Επίτροπο Οικονομικών Υποθέσεων της Κομισιόν Πιέρ Μοσκοβισί, με τον οποίο συναντήθηκε σήμερα.

Η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ με την ευκαιρία της συνεργασίας που είχε κατά καιρούς με τον Γάλλο οικονομικό Επίτροπο από την κοινή παρουσία τους στο Ευρωπαϊκό Σοσιαλιστικό Κόμμα του έκανε κάποιες επισημάνσεις.

Αφού υπενθύμισε ότι το ΠΑΣΟΚ στηρίζει την  προσπάθεια, ψηφίζοντας μεταρρυθμίσεις που συμβάλλουν στην ενίσχυση της ελληνικής οικονομίας και του επενδυτικού κλίματος, η Γεννηματά εξήγησε ότι δεν πρέπει οι εταίροι να επιμένουν σε υφεσιακά μέτρα, με δεδομένο ότι οι ανοχές της ελληνικής κοινωνίας, αλλά και των επιχειρήσεων έχουν πια εξαντληθεί. Υφεσιακά μέτρα που, εξάλλου, δεν πρόκειται να ψηφίσει το ΠΑΣΟΚ, όπως έχει επανειλημμένα τονίσει. 

Η Γεννηματά ζήτησε την ενεργή συμβολή της Ευρωπαϊκής Ένωσης στην ενίσχυση της ανάπτυξης και την προσέλκυση επενδύσεων που θα δημιουργήσουν νέες θέσεις εργασίας.

Τέλος η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ επανέλαβε την ανάγκη να κατανοήσουν οι εταίροι μας ότι δεν είναι δυνατόν μέσα σε συνθήκες κρίσης να υπάρξουν πλειστηριασμοί Α’ κατοικίας για τα φτωχά και μεσαία νοικοκυριά, και ζήτησε να αποδεχθούν την συνέχιση των ρυθμίσεων που ισχύουν σήμερα. 

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.