Quantcast
«Να βγούμε σε ένα ταξίδι μαζί» - Πρόσκληση του Τούρκου υπουργού Οικονομικών στους Έλληνες επιχειρηματίες - enikonomia.gr
share

«Να βγούμε σε ένα ταξίδι μαζί» – Πρόσκληση του Τούρκου υπουργού Οικονομικών στους Έλληνες επιχειρηματίες

δημοσιεύτηκε:

Ανοιχτή πρόσκληση στους Έλληνες επιχειρηματίες έκανε πριν από λίγο ο Τούρκος Υπουργός Οικονομικών Νιχάτ Ζεμπσκί στο Επιχειρηματικό Fαrum Ελλάδας Τουρκίας που μόλις ξεκίνησε. «Να βγούμε σε ένα ταξίδι μαζί» ανέφερε χαρακτηριστικά, ενώ παρότρυνε παράγοντες του τουρισμού να αξιοποιήσουν από κοινού τις δυνατότητες του Αιγαίου.

Μιλώντας ο υπουργός Ανάπτυξης Κώστας Σκρέκας, ανέφερε χαρακτηριστικά ότι οι σχέσεις των Ελλήνων και Τούρκων επιχειρηματιών θα παίξουν ενεργό ρόλο για την ανάπτυξη της συνεργασίας σε όλους τους τομείς, οι οποίοι συζητούνται στο Forum.

Στο Forum περιλαμβάνονται τέσσερις ενότητες. Για τον  χρηματοπιστωτικό τομέα θα μιλήσει ο Γεώργιος Ζανιάς πρόεδρος της Ένωσης Ελληνικών Τραπεζών, για τη Ναυτιλία και τον τουρισμό οι: Ευτύχης Βασιλάκης αντιπρόεδρος του Συνδέσμου Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων, Θεόδωρος Κόντες πρόεδρος της Ένωσης Εφοπλιστών Κρουαζιερόπλοιων και Φορέων Ναυτιλίας και από την πλευρά της Τουρκίας φορείς του τουρισμού και της ναυτιλίας.

Στην τρίτη ενότητα θα μιλήσουν ο Δημήτρης Καλλιτσάντσης διευθύνων σύμβουλος της ΑΚΤΩΡ και ο πρόεδρος της τουρκικής κατασκευαστικής Gyoder & Torunlar REIC για τον τομέα των κατασκευών και  θα ακολουθήσει η ενότητα για τη βιομηχανία τροφίμων με ομιλητή τον Ευάγγελο Καλούση πρόεδρο του Συνδέσμου Ελληνικών Βιομηχανιών Τροφίμων.

Στη συνέχεια από ελληνικής πλευράς θα μιλήσουν οι: Αριστομένης Συγγρός πρόεδρος της Enterprise Greece, Κωνσταντίνος Μίχαλος πρόεδρος Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Θεόδωρος Φέσσας πρόεδρος του Συνδέσμου Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών.

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.