Quantcast
Πασχαλινό τραπέζι: Πόσο θα κοστίσουν φέτος το αρνί, το κατσίκι, τα παϊδάκια και το κοκορέτσι - Τι λένε οι άνθρωποι της αγοράς - enikonomia.gr
share

Πασχαλινό τραπέζι: Πόσο θα κοστίσουν φέτος το αρνί, το κατσίκι, τα παϊδάκια και το κοκορέτσι – Τι λένε οι άνθρωποι της αγοράς

δημοσιεύτηκε:

“Τσιμπημένο” φαίνεται πως θα είναι φέτος το πασχαλινό τραπέζι για τους καταναλωτές καθώς οι τιμές στο αρνί και στο κατσίκι παίρνουν την ανηφόρα.

Για το πού βρίσκονται σήμερα οι τιμές στα αρνιά και στα κατσίκια μίλησε σήμερα άνθρωπος της αγοράς του Ρέντη στη τηλεόραση του ΣΚΑΙ. «11,98 ευρώ είναι η τιμή για ολόκληρο το κατσίκι. Το ίδιο ισχύει και για το αρνί. Από εκεί και πέρα η τιμή τους διαμορφώνεται ανάλογα το κομμάτι. Για παράδειγμα  12,90 ευρώ πωλείται το χεράκι, 13,98 ευρώ το μπούτι και 16,98 ευρώ το  παϊδάκι. Αυτό ισχύει και για το αρνί και για το κατσίκι » σημείωσε.

Και συνέχισε λέγοντας πως οι τιμές του αρνιού κινούνται σχεδόν στα ίδια επίπεδα με αυτές για το κατσίκι.

Θα πέσουν οι τιμές την μεγάλη εβδομάδα; Τι λένε οι άνθρωποι της αγοράς 

Όσον αφορά στο εάν θα πέσουν οι τιμές στο κατσίκι και στο αρνί την μεγάλη Εβδομάδα, άνθρωπος της αγοράς είπε στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ πως δεν γνωρίζει εάν θα γίνει αυτό. « Δεν έχουμε σταθερή εικόνα. Υπάρχει και ένα μικρό ενδεχόμενο να ανέβουν οι τιμές. Ωστόσο εμείς ευελπιστούμε ότι θα παραμείνουν ίδιες οι τιμές»  σημείωσε ο ίδιος παράγοντας. Σύμφωνα με ρεπορτάζ του ΣΚΑΙ στα κρεοπωλεία του Ρέντη η τιμή τους μπορεί να σκαρφαλώσει και στα 14 ευρώ.

Επίσης ξεκαθάρισε πως υπάρχει επάρκεια στα κρέατα, τουλάχιστον αυτό γίνεται στην αγορά του Ρέντη.  «Έχουμε κάνει ό,τι μπορούμε για να καλύψουμε  την ποσότητα που χρειαζόμαστε  για φέτος»  σημείωσε.

Για το κοκορέτσι

Μεταξύ άλλων μίλησε και για τις τιμές στο κοκορέτσι. «Αυτή τη στιγμή το κοκορέτσι κοστίζει 8,98 ευρώ.  Ένα μέτρο σούβλα είναι κοντά στα 5 με 6 κιλά κοκορέτσι και το κόστος  ανέρχεται περίπου στα 50 ευρώ »

 

 

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.