Quantcast
Πετρόπουλος: Με την αποσαφήνιση των εισφορών θα υπάρξει συμφωνία με όσους διαμαρτύρονται - enikonomia.gr
share

Πετρόπουλος: Με την αποσαφήνιση των εισφορών θα υπάρξει συμφωνία με όσους διαμαρτύρονται

δημοσιεύτηκε:

Αισιόδοξος ότι η αποσαφήνιση από την κυβέρνηση των ρυθμίσεων για τον τρόπο υπολογισμού και καταβολής των εισφορών θα οδηγήσει σε συμφωνία με όλους όσοι σήμερα διαμαρτύρονται για το σχέδιο του ασφαλιστικού, εμφανίστηκε ο υφυπουργός Κοινωνικών Ασφαλίσεων, Τάσος Πετρόπουλος, μιλώντας στην εκπομπή του  Νίκου Χατζηνικολάου.«στον ενικό» στο Star.

Θα υπάρξει, είπε, συμφωνία και με τους αγρότες, και τους αυτοαπασχολούμενους και τους ελεύθερους επαγγελματίες.

Απαντώντας σε ερώτηση του Νίκου Χατζηνικολάου, από πού προκύπτει η αισιοδοξία του, όταν οι αγρότες αφήνουν να αιωρείται ότι μπορεί να μην πάνε σε συνάντηση με τον πρωθυπουργό, ο κ. Πετρόπουλος είπε ότι δεν υπάρχει καμία δικαιολογία για την άρνηση στον διάλογο, εκτός αν κρύβει προθέσεις για την αποσταθεροποίηση της κυβέρνησης.

Στην ερώτηση, γιατί η κυβέρνηση δημιούργησε άλλες προσδοκίες στους πολίτες για το ασφαλιστικό σε σχέση με τα μέτρα που φέρνει τώρα, ο υφυπουργός είπε ότι η κυβέρνηση δεν μπόρεσε να πετύχει τον αρχικό στόχο της για άρση των δεσμεύσεων της χώρας. Γι’ αυτό, πρόσθεσε, αντί για την αύξηση των συντάξεων έχουμε θέσει τώρα στόχο να μη μειωθούν οι συντάξεις.

 

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.