Quantcast
Έπεσαν οι τιμές στα ψάρια - Οι προσφορές στη Βαρβάκειο - enikonomia.gr
share

Έπεσαν οι τιμές στα ψάρια – Οι προσφορές στη Βαρβάκειο

δημοσιεύτηκε:

Αισθητά μειωμένες είναι οι τιμές για τα ψάρια στην Βαρβάκειο αγορά, σύμφωνα με τους ιχθυοπώλες και τους καταναλωτές. Όπως αναφέρει ρεπορτάζ του ALPHA, οι τιμές στα ψάρια είναι μειωμένες έως και κατά 40% σε σύγκριση με την προηγούμενη εβδομάδα.

Για το θέμα των μειωμένων τιμών στα ψάρια μιλούν στον ALPHA οι ιχθυοπώλες της Βαρβακείου Αγορά. Όπως λένε:

  • «Πριν μια εβδομάδα η σαρδέλα πωλούνταν 6 ευρώ, σήμερα είναι μόνο στα 2,50 ευρώ».
  • « Οι τσιπούρες, τα μιλοπόπια και τα λαβράκια πωλούνται στην τιμή των 5 ευρώ….όλες οι τιμές είναι πιο κάτω».
  • «Η Βαρβάκειος αγορά έχει προϊόντα για όλα τα πορτοφόλια…. 3 ευρώ μέχρι και 15,20 ευρώ. Ό,τι θέλει δηλαδή το κάθε νοικοκυριό μπορεί να έρθει εδώ και να το ψωνίσει»

Μάλιστα ρεπορτάζ του ALPHA αναφέρει πως είναι πολλοί οι καταναλωτές που επιλέγουν να γεμίσουν τα ψυγεία όταν βρουν χαμηλές τιμές στα ψάρια και να κάνουν ψώνια για 15 μέρες  ή και περισσότερες. Όπως λέει ιχθυοπώλης στον ALPHA, «O κόσμος εάν βρει καλή τιμή στο προϊόν μπορεί να πάρει και παραπάνω ποσότητα από όσο θα έπαιρνε και να το βάλει στην κατάψυξη».

Για το θέμα αυτό μιλά  και μια καταναλώτρια. « Είναι πιο καλές οι τιμές στην αγορά εδώ για μια οικογένεια .Συνήθως έτσι κάνουμε… ερχόμαστε στην  αγορά και ψωνίζουμε για 15 ημέρες », τονίζει.

 Μεγάλες αποστάσεις διανύουν οι καταναλωτές  για να μπορέσουν να βρουν τα πιο φθηνά και ποιοτικά ψάρια

Μεγάλες αποστάσεις διανύουν οι καταναλωτές για να μπορέσουν να βρουν τα πιο φθηνά και ποιοτικά ψάρια της αγοράς με πολλούς να κάνουν αποστάσεις άνω των 40 λεπτών, όπως αναφέρει το ρεπορτάζ. Υπάρχουν δηλαδή καταναλωτές που έρχονται από την Γλυφάδα, τη Βουλιαγμένη για να αγοράσουν τα ψάρια σε καλύτερες τιμές στη Βαρβάκειο.

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.