Quantcast
Sika: Νέα επένδυση παραγωγής κονιαμάτων στο Κρυονέρι - enikonomia.gr
share

Sika: Νέα επένδυση παραγωγής κονιαμάτων στο Κρυονέρι

δημοσιεύτηκε:

H ελβετική εταιρεία Sika, που ειδικεύεται στην παραγωγή υλικών για την κατασκευή έργων πολιτικού μηχανικού, ανακοίνωσε το άνοιγμα ενός νέου εργοστασίου κονιαμάτων στο Κρυονέρι της Αττικής, ενώ προανήγγειλε ως επόμενο βήμα τη δημιουργία μονάδας παραγωγής ρευστών μεμβρανών για στεγανοποίηση ταρατσών. Το εργοστάσιο θα έχει δυναμικότητα 20.000 τόνων τον χρόνο.

«Συμπληρωματικά στο υφιστάμενο εργοστάσιο πρόσμεικτων στη Θεσσαλονίκη, το υπερσύγχρονο μεταποιητικό εργοστάσιο θα προωθήσει τη δραστηριότητα κονιαμάτων στη χώρα, διευρύνοντας το σημερινό χαρτοφυλάκιο προϊόντων και ανοίγοντας νέα τμήματα της αγοράς. Εκτός από τη μονάδα παραγωγής κονιαμάτων, η οποία θα έχει δυναμικότητα 20.000 τόνων ετησίως, στην εγκατάσταση θα λειτουργεί ένα σύγχρονο εργαστήριο καθώς και έναν νέο κόμβο διανομής συγκεκριμένων πρόσμεικτων για τη Νότια Ελλάδα. Μία παραγωγική μονάδα για ρευστές εφαρμοζόμενες μεμβράβες στεγανοποίησης ταρατσών θα δημιουργηθεί σε ένα επόμενο βήμα».

Οι νέες εγκαταστάσεις στην Ελλάδα, σημειώνει η εταιρεία, θα τη διευκολύνουν να προσφέρει στους πελάτες της μία τέλεια προμηθευτική αλυσίδα. Ο περιφερειακός διευθυντής της Sika για τις χώρες της Ευρώπης, της Μέσης Ανατολής και της Αφρικής, Paul Schuler, δήλωσε: «Παρά το δύσκολο οικονομικό περιβάλλον στην Ελλάδα, είμαστε πεπεισμένοι για τη μακροπρόθεσμη προοπτική της χώρας. Ακόμη και όταν οι συνθήκες είναι δύσκολες, συνεχίζουμε να αναπτύσσουμε την προμηθευτική αλυσίδα μας σε καλά καθορισμένες αγορές, επεκτείνουμε το μερίδιο αγοράς μας και ενισχύουμε την ανταγωνιστική θέση της Sika.

 

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.