Quantcast
Σκρέκας: Δεν χρειάζεται καλάθι στολιδιών, οι τιμές είναι μειωμένες - Αυτοψία σε πολυκατάστημα παιχνιδιών - enikonomia.gr
share

Σκρέκας: Δεν χρειάζεται καλάθι στολιδιών, οι τιμές είναι μειωμένες – Αυτοψία σε πολυκατάστημα παιχνιδιών

δημοσιεύτηκε:

Τις επόμενες δύο εβδομάδες θα ξεκινήσει το Καλάθι των Χριστουγέννων. «Θα υπάρχει σίγουρα ένα καλάθι γιορτινό για το χριστουγεννιάτικο τραπέζι. Όπου εκεί θα ανακοινώσουμε ποια διατροφικά προϊόντα θα ενταχθούν. Σίγουρα στο καλάθι θα είναι το μοσχάρι, το χοιρινό, η χριστουγεννιάτικη γαλοπούλα και θα έχουμε και μια σειρά από άλλα προϊόντα» όπως  γνωστοποίησε ο υπουργός Ανάπτυξης, Κώστας Σκρέκας στο πλαίσιο της  αυτοψίας που πραγματοποίησε σε γνωστό κατάστημα παιχνιδιών.

«Σε ό, τι αφορά το γιορτινό τραπέζι θα πρέπει τις επόμενες 2 εβδομάδες να ξεκινήσει ώστε ενόψει των γιορτών να μπορούν οι καταναλωτές να προμηθευτούν τα γιορτινά προϊόντα» συμπλήρωσε.

Tην ίδια στιγμή άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να υπάρξει και φέτος το καλάθι του Άη Βασίλη. Όπως είπε ο κ. Σκρέκας για το καλάθι του Άη Βασίλη, «θα το εξετάσουμε με τις εταιρείες … Θα συζητήσουμε με αυτούς που πωλούν παιχνίδια. Και θα κρίνουμε εάν είναι απαραίτητο να δημιουργήσουμε ένα τέτοιο καλάθι ώστε να έχουν πρόσβαση σε χαμηλότερες τιμές σε παιχνίδια αυτοί που θέλουν  να κάνουν φέτος τα δώρα τους στα παιδιά».

Σκρέκας: Μειωμένες οι τιμές στα χριστουγεννιάτικα στολίδια

Επίσης μίλησε και για τα χριστουγεννιάτικα στολίδια.  «Σήμερα είμαι σε ένα μεγάλο κατάστημα το οποίο πουλάει παιχνίδια αλλά και στολίδια, δέντρα, χριστουγεννιάτικα λαμπάκια.  Βλέπουμε  ότι οι τιμές είναι μειωμένες μεσοσταθμικά κατά 20%. Έχουμε μειώσεις  τιμών και των 30% όπως στα 500 λαμπάκια τα οποία φέτος κοστίζουν στα 19,99 ευρώ από 29,99 ευρώ που πωλούνταν πέρυσι. Δηλαδή έχουμε 10 ευρώ μείωση για 500 λαμπάκια. Αυτό σημαίνει ότι οι τιμές έχουν μειωθεί. Οπότε φαίνεται, δεν είναι απαραίτητο να έχουμε ένα χριστουγεννιάτικο καλάθι για στολίδια και οι τιμές είναι πολύ μειωμένες σε σχέση με την προηγούμενη χρονιά».

Από την πλευρά της η πωλήτρια του καταστήματος εξήγησε και τον λόγο για τον οποίο είναι μειωμένες φέτος οι τιμές στα χριστουγεννιάτικα στολίδια. «Οι μειωμένες τιμές  οφείλονται στο ότι έχουν μειωθεί τα κόστη μεταφοράς αλλά και το κόστος παραγωγής. Εμείς αυτό το έχουμε μετακυλήσει όλο στον καταναλωτή προκειμένου να μπορεί να ψωνίζει φθηνότερα. Οι τιμές στα στολίδια  είναι χαμηλότερες φέτος από πέρυσι. Ο κόσμος το έχει καταλάβει. Υπάρχουν λαμπάκια που είναι ακόμη πιο κινήσιμα …ο κόσμος τα θέλει και τα αγοράζει τα οποία είναι στα 4,99 ευρώ » είπε. 

Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ:

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.