Quantcast
Σκρέκας: Τι είπε για τις αλλαγές στην πλατφόρμα e-katanalotis και το Πασχαλινό καλάθι - enikonomia.gr
share

Σκρέκας: Τι είπε για τις αλλαγές στην πλατφόρμα e-katanalotis και το Πασχαλινό καλάθι

δημοσιεύτηκε:

Για το εάν θα εφαρμοστεί και φέτος το πασχαλινό καλάθι ρωτήθηκε κατά τη συνέντευξη που παραχώρησε στον ΑΝΤ1 ο υπουργός Ανάπτυξης, Κώστας Σκρέκας.  «Όπως και πέρυσι θα έχουμε έγκαιρα και πασχαλινό καλάθι. Ο στόχος είναι οι καταναλωτές να μπορέσουν να προμηθευτούν σε προσιτές τιμές τα αναγκαία για το πασχαλινό τραπέζι» απάντησε και μίλησε και για τον τρόπο που θα λειτουργήσει η νέα πλατφόρμα e-katanalotis.

«Ανασχεδιάζουμε και παρουσιάζουμε τις επόμενες ημέρες τη νέα πλατφόρμα του e-katanalotis. Τι κάνει ο καταναλωτής; Μπαίνει ο καταναλωτής σε μια εφαρμογή στο κινητό του σχεδιάζει και δημιουργεί το δικό του καλάθι με τα προϊόντα : Η πλατφόρμα λέει στον καταναλωτή από τα καταστήματα που έχει γύρω από το σπίτι του πού μπορεί να αγοράσει το καλάθι το δικό του το προσωπικό που έχει σχεδιάσει φθηνότερα, πόσο θα κερδίσει άμα το αγοράσει από το φθηνότερο κατάστημα» σημείωσε ο κ. Σκρέκας. Και ανέφερε πως σε αυτήν την πλατφόρμα θα υπάρχουν 3.5000 κωδικοί προϊόντων που θα αντιπροσωπεύουν το 70% με  80% του τζίρου των σούπερ μάρκετ .Και αυτό είναι το ξεκίνημα

Πλατφόρμα e-katanalotis: Ποια θα είναι τα νέα προϊόντα που θα μπουν

Και ανέφερε τα προϊόντα που θα συμπεριληφθούν στην νέα πλατφόρμα e-katanalotis. «Στο επόμενο διάστημα θα μπουν όλοι οι κωδικοί των σούπερ μάρκετ . Η πλατφόρμα αυτή θα έχει μόνο προϊόντα ευρείας κατανάλωσης. Όλα τα τρόφιμα τα ταχυκίνητα, δηλαδή όλα τα τρόφιμα ευρείας καταναλώσεως  και όλα τα μη τρόφιμα ( όπως καθαριστικά) » σημείωσε.

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.