Quantcast
Σπίρτζης: Κάνουμε διαπραγματεύσεις με το πιστόλι στον κρόταφο - enikonomia.gr
share

Σπίρτζης: Κάνουμε διαπραγματεύσεις με το πιστόλι στον κρόταφο

δημοσιεύτηκε:

«Έχουμε κάνει διαπραγματεύσεις με το πιστόλι στον κρόταφο» τόνισε ο υπουργός Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων Χρήστος Σπίρτζης, μιλώντας στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου «στον ενικό» στο Star.

Ο κ. Σπίρτζης υποστήριξε πως «η κυβέρνηση παίρνει μέτρα που δεν τα πιστεύει γιατί πρέπει να τελειώσει η αξιολόγηση. Πιστεύουμε ότι πρέπει να ολοκληρωθεί η αξιολόγηση με έντιμη διαπραγμάτευση. Δεν θα κάνουμε πίσω στις κόκκινες γραμμές και θα πετύχουμε να παραδώσουμε τη χώρα έξω από αυτή την κατάσταση που ζούμε τώρα, βήμα – βήμα, χωρίς να χρειαστεί να πάρουμε τα επιπλέον μέτρα των 3 δις ευρώ.

Θεωρώ, τόνισε ο κ. Σπίρτζης, ότι θα πρέπει να βάλουμε όσο περισσότερα έργα μπορούμε στο πακέτο Γιούνκερ και στο ΕΣΠΑ.

Ο υπουργός Υποδομών υπογράμμισε ότι «δεν πιστεύουμε σε υφεσιακές λύσεις. Δεν μπορούμε να σκεφτούμε τη χώρα εκτός ΕΕ. Λύση είναι να αντιμετωπίσουμε τα προβλήματα, σε συνεργασία με τις προοδευτικές δυνάμεις της Ευρώπης».

Αναφερόμενος στο ασφαλιστικό, ο κ. Σπίρτζης είπε ότι «στόχος της κυβέρνησης είναι ένα ενιαίο Ταμείο, ώστε όλοι να εξασφαλίσουμε την σύνταξή μας. Να υπάρχουν αναλογικές εισφορές, για να είναι δίκαιο και βιώσιμο το ασφαλιστικό σύστημα. 

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.