Quantcast
Σταϊκούρας: Έρχεται νομοσχέδιο για την πάταξη του λαθρεμπορίου - enikonomia.gr
share

Σταϊκούρας: Έρχεται νομοσχέδιο για την πάταξη του λαθρεμπορίου

δημοσιεύτηκε:

Νομοσχέδιο για την πάταξη λαθρεμπορίου θα κατατεθεί στη Βουλή ,όπως προανήγγειλε ο υπουργός Οικονομικών, Χρήστος Σταϊκούρας.
Όπως είπε ο υπουργός κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στη Βουλή, «όπως σας έχω προϊδεάσει θα κατατεθεί ένα ακόμα νομοσχέδιο που θα αφορά στην πάταξη του λαθρεμπορίου », το οποίο όπως είπε θα έρθει για συζήτηση και ψήφιση στην Βουλή πριν την συζήτηση και ψήφιση του Προϋπολογισμού», υπογραμμίζοντας ότι η κυβέρνηση παρά την κρίση της πανδημίας και τα μέτρα που λαμβάνει, προχωρά παράλληλα και το μεταρρυθμιστικό της πρόγραμμα.
Ο υπουργός Οικονομικών αλλά και ο πρόεδρος της Επιτροπής Οικονομικών Σταύρος Καλογιάννης απέρριψαν τις αιτιάσεις της αντιπολίτευσης ότι η διαδικασία συζήτησης και ψήφισης του νομοσχεδίου έχει χαρακτήρα «επείγοντος» καθώς αύριο, Παρασκευή στις 10 η ώρα θα γίνει η ακρόαση των φορέων. Την Δευτέρα, 19 Οκτωβρίου, στη μία το μεσημέρι, θα πραγματοποιηθεί τελικά η επί των άρθρων συζήτηση, από αύριο το απόγευμα που αρχικά είχε προταθεί από τον πρόεδρο της Επιτροπής και την Τρίτη, 20 Οκτωβρίου, θα γίνει η δεύτερη ανάγνωσή του στην Επιτροπή Οικονομικών.

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.