Quantcast
Στελέχωση της Εταιρείας Ακινήτων του e-ΕΦΚΑ: Μέχρι πότε μπορείτε να υποβάλλετε αίτηση - enikonomia.gr
share

Στελέχωση της Εταιρείας Ακινήτων του e-ΕΦΚΑ: Μέχρι πότε μπορείτε να υποβάλλετε αίτηση

δημοσιεύτηκε:

Μέχρι τις 6 Ιουνίου 2024 στις 4μμ μπορούν οι ενδιαφερόμενοι να υποβάλλουν αίτηση  στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected] για τη στελέχωση της «Εταιρείας Αξιοποίησης Ακίνητης Περιουσίας του  e-ΕΦΚΑ Μονοπρόσωπη Α.E» σύμφωνα με την έκδοση σχετικής Προκήρυξης για την πρόσληψη ανθρώπινου δυναμικού.

Η λειτουργία της «Εταιρείας Αξιοποίησης Ακίνητης Περιουσίας Ηλεκτρονικού Εθνικού Φορέα Κοινωνικής Ασφάλισης (e-Ε.Φ.Κ.Α.) Μονοπρόσωπη Α.E» εντάσσεται στον ευρύτερο σχεδιασμό για τη συνολική αναβάθμιση και τον εκσυγχρονισμό του Φορέα. Βασικός σκοπός της εταιρείας είναι η διασφάλιση και μεγιστοποίηση της αξίας της ακίνητης περιουσίας του e-ΕΦΚΑ με απόλυτη διαφάνεια και λογοδοσία, μέσω της ορθολογικής διαχείρισης και εκμετάλλευσής της.

Κεντρική της αποστολή είναι να ανταποκριθεί στον σύγχρονο τρόπο λειτουργίας των εταιρειών διαχείρισης ακινήτων, καθώς και στις απαιτήσεις της αγοράς ακινήτων και του ανταγωνισμού, προκειμένου να επιτύχει τη βέλτιστη αξιοποίηση της ακίνητης περιουσίας του e-ΕΦΚΑ προς όφελός του.

Η συνολική, ολοκληρωμένη και αποτελεσματική διοίκηση, διαχείριση και αξιοποίηση της ακίνητης περιουσίας του Φορέα είναι τέλος, η καίρια επιδίωξη της δράσης της Εταιρείας Ακινήτων e-ΕΦΚΑ.

Τι άλλο πρέπει να γνωρίζετε

Σύμφωνα με τον Φορέα, θα καλυφθούν 2 θέσεις οι οποίες αφορούν αυτήν του Επικεφαλής του τομέα Αξιοποίησης και Διαχείρισης Ακίνητης Περιουσίας, επιπέδου Γενικής Διεύθυνσης και του Διευθυντή Αξιοποίησης Ακινήτων.

Επίσης επισημαίνεται πως βασική αρμοδιότητα του Επικεφαλής του τομέα Αξιοποίησης και Διαχείρισης Ακίνητης Περιουσίας επιπέδου Γενικής Διεύθυνσης αποτελεί η ευθύνη για την αξιοποίηση και διαχείριση της ακίνητης περιουσίας του e-ΕΦΚΑ, η οργάνωση και διασφάλιση της αποδοτικής επιχειρησιακής λειτουργίας του Τομέα καθώς και η διαχείριση και ανάπτυξη του ανθρώπινου δυναμικού που απασχολείται σε αυτόν.

Ο Διευθυντής Αξιοποίησης Ακινήτων θα είναι υπεύθυνος, μεταξύ άλλων, για τη διαμόρφωση πολιτικής και προγραμμάτων για εκτιμήσεις, επανεκτιμήσεις και εκποίηση ακινήτων, για την εκπόνηση μελετών αξιοποίησης ή εκποίησης ακινήτων, για την ενημέρωση της Διεύθυνσης Διαχείρισης Ακινήτων αναφορικά με τα ακίνητα που πρέπει να εκμισθωθούν, καθώς και για την ανάπτυξη δικτύου συνεργατών που δραστηριοποιούνται στην πώληση ακίνητης περιουσίας (brokers).

Οι υποψήφιοι θα πρέπει να είναι απόφοιτοι πανεπιστημιακής εκπαίδευσης (ΠΕ) και να έχουν καλή γνώση της αγγλικής γλώσσας.

Επίσης, για το ρόλο του Επικεφαλής του τομέα Αξιοποίησης και Διαχείρισης Ακίνητης Περιουσίας απαιτείται και Μεταπτυχιακός τίτλος σπουδών ετήσιας τουλάχιστον διάρκειας, καθώς και επαγγελματική εμπειρία τουλάχιστον δέκα (10) ετών στον τομέα αξιοποίησης ακίνητης περιουσίας, εκ των οποίων τουλάχιστον πέντε (5) έτη σε θέσεις ευθύνης. Τέλος, αναφορικά με τον Διευθυντή Αξιοποίησης Ακινήτων απαιτείται αντίστοιχα επαγγελματική εμπειρία τουλάχιστον οκτώ (8) ετών με τουλάχιστον δύο (2) έτη προϋπηρεσίας σε θέσεις ευθύνης.

 

 

 

 

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.