Quantcast
Σύσκεψη για το ηλεκτρονικό εισιτήριο - enikonomia.gr
share

Σύσκεψη για το ηλεκτρονικό εισιτήριο

δημοσιεύτηκε:

Το μέτρο της εφαρμογής του ηλεκτρονικού εισιτηρίου αποτέλεσε το θέμα ευρείας σύσκεψης, η οποία πραγματοποιήθηκε στη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού, παρουσία του υφυπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού, Σταύρου Κοντονή, της Γ.Γ. Δημοσίων Εσόδων, Αικατερίνης Σαββαΐδου, του Γ.Γ. Αθλητισμού, Ιούλιου Συναδινού, και των νομικών εκπροσώπων τους.

Επίσης συμμετείχαν όλοι οι εμπλεκόμενοι φορείς (υπουργείο Οικονομικών-Δ/νση άμεσης φορολογίας, υπουργείο Δικαιοσύνης, Αρχηγείο Ελληνικής Αστυνομίας, Superleague, EΣΑΚΕ, Space Hellas, Viva Service, Ticket Hour), καθώς και εκπρόσωποι των ΠΑΕ Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός, ΑΕΚ, Ατρόμητος και Αστέρας Τρίπολης.

Έγινε διεξοδική συζήτηση, κατά τη διάρκεια της οποίας αποσαφηνίστηκαν απορίες, αλλά και δόθηκαν κατευθύνσεις για την εύρυθμη λειτουργία του συστήματος, όπως ακριβώς ορίζει ο Αθλητικός Νόμος.

Συμφωνήθηκε να συνδεθεί η ταυτοποίηση των εισιτηρίων με την ηλεκτρονική εφαρμογή του ΗΔΙΚΑ, ενώ η Γενική Γραμματέας Δημοσίων Εσόδων, Αικατερίνη Σαββαΐδου, δεσμεύθηκε ότι θα ενημερωθούν άμεσα οι ΔΟΥ όλης της χώρας, προκειμένου να τους δοθούν κωδικοί για να μπορούν να προχωρήσουν σε φορολογικούς ελέγχους.

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.