Quantcast
Βρούτσης στον Realfm 97,8: Με ευθύνη του ΣΥΡΙΖΑ οι κύριες μορφές απασχόλησης είναι οι ευέλικτες - enikonomia.gr
share

Βρούτσης στον Realfm 97,8: Με ευθύνη του ΣΥΡΙΖΑ οι κύριες μορφές απασχόλησης είναι οι ευέλικτες

δημοσιεύτηκε:

“Υποκριτική η στάση της κυβέρνησης, μακάρι να ήταν έτσι τα πράγματα. Η πραγματικότητα είναι ζοφερή και τα στοιχεία δείχνουν άλλα πράγματα πχ σήμερα ένας στους τρεις εργαζόμενους παίρνει αμοιβή 317 ευρώ, με στοιχεία του ΣΥΡΙΖΑ, της κυβέρνησης και του ΕΦΚΑ” δήλωσε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας και Τομεάρχης Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Γιάννης Βρούτσης, μιλώντας στον Realfm 97,8 και την εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου.

“Με τα στοιχεία της ΕΡΓΑΝΗ, δυστυχώς μετά το 2015 με ευθύνη της ανερμάτιστης πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ, οι κύριες μορφές απασχόλησης είναι οι ευέλικτες. 60% ήταν τον Σεπτέμβριο η μερική απασχόληση και 40% η πλήρης. Είχαμε ανατροπή με ευθύνη του ΣΥΡΙΖΑ. Για τους εργαζόμενους για τους οποίους κόπτεται ο ΣΥΡΙΖΑ υποτίθεται, θα χάσουν έναν μισθό με τη μείωση του αφορολογήτου” ανέφερε.

“Η διάταξη του νόμου για τη μείωση του αφορολόγητο με την οποία θα χάσουν έναν μισθό οι εργαζόμενοι είναι νόμος του ΣΥΡΙΖΑ” συμπλήρωσε.

“Τοποθετούμαστε σοβαρά, παραδέχομαι ότι υπάρχει αποκλιμάκωση της ανεργίας, ο ΣΥΡΙΖΑ ως αντιπολίτευση δεν επικαλούνταν τα στοιχεία ούτε της ΕΛΣΤΑΤ ούτε της ΕΡΓΑΝΗ. Η αποκλιμάκωση όμως της ανεργίας ξεκίνησε το 2013” τόνισε.

Ακούστε το ηχητικό:

Πηγή: enikos.gr


share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.