Quantcast
ΥΠΕΚΑ: «Πράσινο φως» για τα προγράμματα του νέου ΕΣΠΑ - enikonomia.gr
share

ΥΠΕΚΑ: «Πράσινο φως» για τα προγράμματα του νέου ΕΣΠΑ

δημοσιεύτηκε:

Στην υπογραφή των αποφάσεων έγκρισης περιβαλλοντικών όρων, περιορισμών και κατευθύνσεων των 13 περιφερειακών προγραμμάτων και των 2 τομεακών προγραμμάτων προχώρησαν ο Υπουργός ΠΕΚΑ, Γιάννης Μανιάτης και ο Υφυπουργός Ανάπτυξης & Ανταγωνιστικότητας, Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος.

Σε κοινή δήλωσή τους, οι κύριοι Μανιάτης και Κωνσταντινόπουλος επεσήμαναν: «Σήμερα υπεγράψαμε τις Κοινές Υπουργικές Αποφάσεις Έγκρισης περιβαλλοντικών όρων, για τα 13 Περιφερειακά και τα 2 Τομεακά Προγράμματα του Σύμφωνου Εταιρικής Σχέσης 2014 – 2020, χρηματοδοτικού ύψους 15,605,123,925 ευρώ. Με την υπογραφή των αποφάσεων αυτών ανοίγει ο δρόμος έγκρισης των Προγραμμάτων και η έναρξη υλοποίησης τους με προφανή αναπτυξιακά οφέλη για την χώρα την περίοδο 2014 – 2020.

Η έγκριση των προαναφερόμενων Προγραμμάτων έγινε με γνώμονα τόσο την αναπτυξιακή πορεία της χώρας, την ενίσχυση των υποδομών της, την μείωση της ανεργίας, τον εκσυγχρονισμό των δομών και μηχανισμών του ιδιωτικού και δημόσιου τομέα όσο και την διασφάλιση του συνόλου των περιβαλλοντικών μέσων και παραμέτρων, καθώς και την ορθολογική διαχείριση των φυσικών πόρων της χώρας».

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.