Quantcast
Κορονοϊός: Προσωρινό “λουκέτο” βάζει η Apple στα καταστήματά της στην Κίνα - enikonomia.gr
share

Κορονοϊός: Προσωρινό “λουκέτο” βάζει η Apple στα καταστήματά της στην Κίνα

δημοσιεύτηκε:

Στο κλείσιμο όλων των καταστημάτων και των γραφείων της, στην ηπειρωτική Κίνα, έως τις 9 Φεβρουαρίου ανακοίνωσε η εταιρεία AppleInc, εν μέσω της παγκόσμιας ανησυχίας λόγω του κορονοϊού.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση “για λόγους ασφαλείας και βάσει των πιο πρόσφατων συστάσεων των υγειονομικών αξιωματούχων, κλείνουμε όλα τα γραφεία της εταιρείας, τα καταστήματα και τα κέντρα επικοινωνίας στην ηπειρωτική Κίνα ως τις 9 Φεβρουαρίου”. Η εταιρεία πρόσθεσε ότι ανυπομονεί να ξανανοίξει τα καταστήματά της “το συντομότερο δυνατό”.

Νωρίτερα αυτή την εβδομάδα η Apple έκλεισε τρία καταστήματά της στην Κίνα εξαιτίας της ανησυχίας για την εξάπλωση της επιδημίας, που έχει προκαλέσει τον θάνατο 259 ανθρώπων.

Σημειώνεται πως ήδη και άλλες πολυεθνικές εταιρείες, όπως η McDonald’s Corp και η Starbucks Corp, έχουν κλείσει τα καταστήματά τους στην Κίνα για προληπτικούς λόγους, ενώ άλλες έχουν ζητήσει από τους εργαζόμενούς τους να εργάζονται από το σπίτι και να ακυρώσουν τα μη απαραίτητα επαγγελματικά ταξίδια την πρώτη εβδομάδα του Φεβρουαρίου.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ


share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.