Quantcast
Μπερνάρ Ταπί: Θύμα ληστείας ο Γάλλος επιχειρηματίας - Οι δράστες έδεσαν και ξυλοκόπησαν και τη σύζυγό του - enikonomia.gr
share

Μπερνάρ Ταπί: Θύμα ληστείας ο Γάλλος επιχειρηματίας – Οι δράστες έδεσαν και ξυλοκόπησαν και τη σύζυγό του

δημοσιεύτηκε:

Ο Μπερνάρντ Τάπι και η σύζυγός του, Ντομινίκ, έπεσαν θύματα ληστείας στο σπίτι τους, ενώ οι δράστες δεν δίστασαν να τους χτυπήσουν. Σύμφωνα με στοιχεία που επιβεβαιώνουν τις αρχικές πληροφορίες από την Agence France Presse, η Ντομινίκ Τάπι μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, ενώ ο Μπερνάρντ Τάπι παρέμεινε στο σπίτι. Η εισαγγελία του Melun ξεκίνησε έρευνα για το περιστατικό. Το ζευγάρι κοιμόταν στην οικεία τους στο Combs-la-Ville στην Seine-et-Marne, όταν οι οπλισμένοι δράστες εισέβαλαν.
Τότε δέχτηκαν επίθεση και τους τους ξυλοκόπησαν. Στη συνέχεια τους έδεσαν για να τους αποκαλύψουν πού βρίσκονται χρήματα και κοσμήματα. Σύμφωνα με τις πληροφορίες της LeFigaro, ο Μπερνάρντ Τάπι χτυπήθηκε με ένα μπαστούνι στο κεφάλι. Οι εγκληματίες έφυγαν με κοσμήματα. Η σύζυγος του Ταπί, η οποία δέχθηκε χτυπήματα στο πρόσωπο, κατάφερε να απελευθερωθεί από τα δεσμά της και πήγε σε ένα γειτονικό σπίτι απ’ όπου ειδοποίησε την αστυνομία. «Ο παππούς μας αρνήθηκε να πάει (στο νοσοκομείο), έμεινε στο σπίτι του. Είναι εντάξει, πολύ κουρασμένος», δήλωσε ο εγγονός του επιχειρηματία Ροντόλφ Ταπί.
Η γυναίκα σοκαρίστηκε από την επίθεση στον σύζυγό της. Υπήρχαν τέσσερις διαρρήκτες, αλλά δεν έχουν πραγματοποιηθεί ακόμα συλλήψεις. Η αστυνομία των Βερσαλλιών θα συμμετέχει στην έρευνα. Ο Ταπί είναι 78 ετών. Είναι επιχειρηματίας, πολιτικός ενώ είχε κατά καιρούς παρουσιάσει εκπομπές στην τηλεόραση και είχε παίξει και σε σειρές. Ήταν υπουργός Εσωτερικών της κυβέρνησης του Πιέρ Μπερεγκοβουά. Ο 78χρονος, όπως έχει γίνει γνωστό, δίνει μάχη με τον καρκίνο του στομάχου και του οισοφάγου.

Πηγή: enikos.gr

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.