Quantcast
Bitcoin: Δήλωση - βόμβα των αξιωματούχων της ΕΚΤ για την τιμή του - enikonomia.gr
share

Bitcoin: Δήλωση – βόμβα των αξιωματούχων της ΕΚΤ για την τιμή του

δημοσιεύτηκε:

Δήλωση- βόμβα των αξιωματούχων της ΕΚΤ για το bitcoin. Η δίκαιη τιμή του γνωστού  κρυπτονομίσματος είναι «μηδέν» ακόμη και μετά την έγκριση του ETF στις ΗΠΑ σημείωσαν οι ευρωπαίοι αξιωματούχοι της Κεντρικής Τράπεζας στην Φρανκφούρτη, σύμφωνα με το https://dailyhodl.com/  καθώς δεν έχουν πειστεί ακόμη πως το bitcoin είναι ένα σημαντικό περιουσιακό στοιχείο (asset).

To Bitcoin δεν είναι καλή επένδυση προειδοποίησαν ο σύμβουλος της ΕΚΤ, Jürgen Schaaf και ο γενικός διευθυντής της τράπεζας,Ulrich Bindseil που ασχολείται με θέματα που αφορούν την αγορά και τις πληρωμές. Η  εξόρυξη του κρυπτονομίσματος εξακολουθεί να προκαλεί σημαντικά προβλήματα στην μόλυνση του περιβάλλοντος, συμπλήρωσαν και ανέφεραν πως η υψηλότερη τιμή του bitcoin σημαίνει και υψηλότερη κατανάλωση ενέργειας.

Το κρυπτονόμισμα δεν προσφέρει κάποιο όφελος στην κοινωνία (όπως χρυσά κοσμήματα) και δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί παραγωγικά (όπως για εμπoρεύματα)  Οι συναλλαγές με το bitcoin εξακολουθούν να είναι αργές και δαπανηρές, είπαν μεταξύ άλλων στο  www.theblock.co  τα στελέχη και τόνισαν πως το γνωστό κρυπτονόμισμα δεν χρησιμοποιείται σχεδόν καθόλου στις  πληρωμές.

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.