Quantcast
Δεν δείχνουν να επηρεάζονται οι Αμερικανοί από τις αποκαλύψεις για την Κλίντον - enikonomia.gr
share

Δεν δείχνουν να επηρεάζονται οι Αμερικανοί από τις αποκαλύψεις για την Κλίντον

δημοσιεύτηκε:

Δημοσκόπηση του CNN η οποία απεικονίζει το μέσο όρο των αποτελεσμάτων των πρόσφατων παναμερικανικών δημοσκοπήσεων, δίνει προβάδισμα 47% στη Χίλαρι Κλίντον έναντι 42% στον Ντόναλντ Τραμπ.

Σύμφωνα με το CNN, η εικόνα αυτή είναι η ίδια με τα ποσοστά που είχαν οι δύο προεδρικοί υποψήφιοι, το Σάββατο.

Ωστόσο, δημοσκόπηση (ABC News / Washington Post) που δημοσιοποιήθηκε χθες δείχνει ότι η Κλίντον έχει προβάδισμα με ποσοστό 46% έναντι ποσοστού 45% του Τραμπ. Σύμφωνα με τη δημοσκόπηση αυτή, αριθμός μεγαλύτερος από τους 6 στους 10 ψηφοφόρους, δηλώνουν ότι οι τελευταίες αποκαλύψεις γύρω από την υπόθεση διαχείρισης των ηλεκτρονικών μηνυμάτων από τη Χίλαρι Κλίντον δε θα τους επηρεάσει στη διαμόρφωση της τελικής επιλογής τους για τις εκλογές της 8ης Νοεμβρίου.

Από την άλλη μεριά, 3 στους 10 ψηφοφόρους δήλωσαν ότι τους επηρεάζει αρνητικά αναφορικά με την εκλογική υποστήριξή τους, στην προεδρική υποψήφια των Δημοκρατικών.

Ωστόσο, οι απόψεις των πολιτικών αναλυτών συγκλίνουν ότι το τελικό αποτέλεσμα θα κριθεί από τις εξελίξεις που θα δρομολογηθούν κατά την εβδομάδα αυτή, στις λεγόμενες “αμερικανικές πολιτείες-κλειδιά,” μεταξύ αυτών, η Βόρεια Καρολίνα και η Φλό


share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.