Quantcast
Forbes: Στα "χέρια" του 28χρονου CEO της Luminar Technologies το 82% των μετοχών του περιοδικού - enikonomia.gr
share

Forbes: Στα “χέρια” του 28χρονου CEO της Luminar Technologies το 82% των μετοχών του περιοδικού

δημοσιεύτηκε:

Στα “χέρια” του 28χρονου CEO της Luminar Technologies, Όστιν Ράσελ πέρασε το 82% των μετοχών της Forbes Global Media Holdings, όπως μεταδίδει το fortune.com.

Η εξαγορά των μετοχών έγινε έναντι 800 εκατ. δολαρίων. Επίσης επισημαίνεται πως η εταιρεία του Ράσελ  Luminar Technologies κατέγραψε πωλήσεις ύψους 40,7 εκατομμυρίων δολαρίων το 2022 και πως δεν ήταν κερδοφόρα. Ωστόσο ο Ράσελ σκοπεύει να λειτουργήσει ως οραματιστής για το brand του  Forbes αλλά δεν θα λαμβάνει μέρος σε καθημερινές λειτουργίες. Το Forbes σχεδιάζει να διορίσει ένα νέο διοικητικό συμβούλιο που θα απαρτίζεται από Αμερικανούς ειδικούς Μέσων ενημέρωσης, τεχνολογίας και τεχνητής νοημοσύνης. Επίσης επισημαίνεται πως το Integrated Whale θα  διατηρήσει μία θέση στο διοικητικό συμβούλιο.

Τα έσοδα της  Luminar Technologies

Νωρίτερα το www.business-standard.com αναφέρθηκε στα έσοδα της Luminar Technologies. Η εταιρεία είχε έσοδα ύψους  14,5 εκατομμυρίων δολαρίων και είναι αυξημένα κατά 112 %  από χρόνο σε χρόνο  ενώ αναμένει αύξηση εσόδων τουλάχιστον 100% το 2023. « Το τελευταίο τρίμηνο, κορυφαίες αυτοκινητοβιομηχανίες συνέχισαν να εφαρμόζουν την τεχνολογία μας σε όλα τα μοντέλα των οχημάτων τους και στοιχηματίζουν  στο μέλλον του ADAS και στους αυτόνομους οδικούς χάρτες τους σε συνεργασία με τη Luminar», είπε ο Ράσελ

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.