Quantcast
Γερμανία: Η διεθνής έκθεση τουρισμού ITB ανοίγει και πάλι τις πύλες της μετά την πανδημία - enikonomia.gr
share

Γερμανία: Η διεθνής έκθεση τουρισμού ITB ανοίγει και πάλι τις πύλες της μετά την πανδημία

δημοσιεύτηκε:

H ITB , η μεγαλύτερη τουριστική έκθεση παγκοσμίως,  άνοιξε σήμερα στην Γερμανία και υποδεχόμενη και πάλι επαγγελματίες και κοινό, έπειτα από δύο χρόνια πανδημίας. Τιμώμενη χώρα είναι φέτος η Γεωργία, ενώ έμφαση στη φετινή διοργάνωση δίδεται στις απευθείας (B2B) συναντήσεις στελεχών και στις αναδυόμενες μορφές τουρισμού.

Από σήμερα έως και την Πέμπτη, στο Εκθεσιακό Κέντρο του Βερολίνου, στο πλαίσιο της ΙΤΒ και με το σύνθημα «Ανοιχτοί στην αλλαγή», φιλοξενούνται περισσότεροι από 5.500 εκθέτες από 161 χώρες -μεταξύ των οποίων o EOT και το υφυπουργείο Τουρισμού της Κυπριακής Δημοκρατίας-, 400 ομιλητές και 200 πάνελ. Η Γεωργία, ως τιμώμενη χώρα, χρησιμοποιεί το σλόγκαν «ατελείωτη φιλοξενία», προκειμένου να αναδείξει το τουριστικό προϊόν του Καυκάσου. Στα επίσημα εγκαίνια της έκθεσης που πραγματοποίησε ο υπουργός Οικονομίας Ρόμπερτ Χάμπεκ από κοινού με την Κυβερνήτη-Δήμαρχο του Βερολίνου Φραντσίσκα Γκίφαϊ, επίσημος προσκεκλημένος ήταν ο πρωθυπουργός της Γεωργίας Ιρακλί Γκαριμπασβίλι.

Ως σημαντικότερη καινοτομία της φετινής ΙΤΒ αναδεικνύεται το «υβριδικό στούντιο», όπου θα φιλοξενηθούν συνεντεύξεις Τύπου και παρουσιάσεις, με φυσική και ψηφιακή παρουσία.

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.