Quantcast
Κίνα: Ηλεκτρονικά θα δίνεται πλέον η πληροφόρηση στους φορείς της αγοράς - enikonomia.gr
share

Κίνα: Ηλεκτρονικά θα δίνεται πλέον η πληροφόρηση στους φορείς της αγοράς

δημοσιεύτηκε:

Η κινεζική κυβέρνηση θα καθιερώσει δοκιμαστικά την ενημέρωση των φορέων της αγοράς από έναν διαδικτυακό τόπο (website), ώστε να διευκολύνει την πρόσβασή τους σε πληροφορίες από δημόσιες πηγές.

Οι πληροφορίες που αφορούν στην υποβολή προσφορών για κατασκευαστικά έργα, τις προμήθειες από δημόσιους φορείς, το εμπόριο δικαιωμάτων χρήσης γης και τις συναλλαγές δικαιωμάτων κρατικής περιουσίας θα είναι διαθέσιμες από μία πηγή, δήλωσε ο Γιανγκ Σαολιάνγκ του Κρατικού Κέντρου Πληροφοριών.

Η διαδικτυακή πύλη αποτελεί την τελευταία κίνηση της Κίνας προς τη δημιουργία ενός ενιαίου συστήματος κανόνων, πληροφοριών, γνώσεων και υπηρεσιών έως το τέλος του Ιουνίου 2017. Από τον Νοέμβριο του 2015, οπότε άρχισαν οι προετοιμασίες, ο διαδικτυακός τόπος έχει διευρυνθεί για να καλύπτει και τις 31 κινεζικές περιφέρειες σε επίπεδο επαρχίας και θα καλύπτει όλους τους δημόσιους φορείς, δήλωσε ο Γιανγκ σε συνέντευξη Τύπου που έδωσε.

Με το νέο site, οι φορείς της αγοράς δεν θα χρειάζονται πλέον να διατρέχουν ένα συνονθύλευμα τοπικών ιστοτόπων για την πληροφόρησή τους, δήλωσε ο Λι Κανγκ, επικεφαλής της νομικής και ρυθμιστικής διεύθυνσης της Εθνικής Επιτροπής Ανάπτυξης και Μεταρρυθμίσεων (NDRC) στη συνέντευξη Τύπου.


share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.