Quantcast
Κρεμλίνο: Ανοιχτό το ενδεχόμενο να υπάρξει συνάντηση ανάμεσα στον Πούτιν και τον Ζελένσκι - enikonomia.gr
share

Κρεμλίνο: Ανοιχτό το ενδεχόμενο να υπάρξει συνάντηση ανάμεσα στον Πούτιν και τον Ζελένσκι

δημοσιεύτηκε:

Ανοιχτό το ενδεχόμενο να υπάρξει μια συνάντηση μεταξύ του προέδρου της Ρωσίας, Βλαντίμιρ Πούτιν και του προέδρου της Ουκρανίας , Βολοντίμιρ Ζελένσκι προκειμένου να λήξει ο πόλεμος στην Ουκρανία αφήνει το Κρεμλίνο.

Αυτό δήλωσε σήμερα στους δημοσιογράφους ο Ρώσος προεδρικός εκπρόσωπος Ντμίτρι Πεσκόφ.

«Ουδείς αποκλείει το ενδεχόμενο μιας συνάντησης ανάμεσα στον Πούτιν και τον Ζελένσκι. Θεωρητικά είναι πράγματι δυνατή», δήλωσε ο Πεσκόφ σχολιάζοντας επισήμανση του Τούρκου προεδρικού εκπροσώπου Ιμπραήμ Καλίν ότι μια συνάντηση ανάμεσα στους προέδρους της Ρωσίας και της Ουκρανίας μπορεί να πραγματοποιηθεί στο εγγύς μέλλον.

Ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου επισήμανε ταυτόχρονα ότι «πρώτα πρέπει να κάνουν τη δουλειά που τους αναλογεί αντιπροσωπείες και υπουργοί ώστε να εξασφαλίσουν ότι οι πρόεδροι δεν θα συναντηθούν μόνο χάριν της διαδικασίας και για μια συζήτηση, αλλά θα πραγματοποιήσουν μια συνάντηση για να επιτευχθούν αποτελέσματα».

«Η θέση της Ρωσίας δεν αποτελεί μυστικό, έχει διατυπωθεί και επισημανθεί στους ουκρανούς διαπραγματευτές. Περιμένουμε να λάβουμε τις διευκρινίσεις τους», πρόσθεσε ο Πεσκόφ.


share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.