Quantcast
Mirror: Οι τρεις αεροπορικές εταιρείες που μειώνουν περαιτέρω τις τιμές εισιτηρίων το 2016 - enikonomia.gr
share

Mirror: Οι τρεις αεροπορικές εταιρείες που μειώνουν περαιτέρω τις τιμές εισιτηρίων το 2016

δημοσιεύτηκε:

Σε μειώσεις τιμών αεροπορικών εισιτηρίων αναμένεται να προβεί η διοίκηση των περισσότερων αεροπορικών εταιρειών το 2016 προκειμένου να διατηρήσουν την πελατεία τους, σύμφωνα με πρόσφατο σχετικό δημοσίευμα της Mirror.

Πιο συγκεκριμένα, η πλήρης λίστα με τις αεροπορικές εταιρείες που θα προβούν σε μειώσεις τιμών εισιτηρίων ή θα διατηρήσουν τις ίδιες τιμές το 2016 (με αυτές του 2015) περιλαμβάνει τις εταιρείες Easyjet, Ryanair και Wizz Air.

Η διοίκηση της EasyJet αναφέρει ότι: «Μείωσε κατά μέσο όρο £ 63 τις τιμές των εισιτηρίων της εντός τους έτους σε σχέση με το περασμένο έτος και ενδέχεται να μειωθούν περαιτέρω οι τιμές της ή να κυμανθούν στα επίπεδα το 2016 (με αυτές του 2015). Τα στελέχη της εταιρείας μείωσαν τις τιμές των εισιτηρίων λόγω της μείωσης κόστους των καυσίμων. Καθώς η τιμή εκκίνησης των εισιτήριων της είναι 29 ευρώ  το 2015 και το ίδιο ποσό αναμένεται να πληρώσουν οι ταξιδιώτες και το επόμενο έτος».

Η διοίκηση της Ryanair έχει δεσμευθεί να μειώσει 4% τις τιμές των εισιτηρίων της το 2016.

Η διοίκηση της Πολωνικής-Ουγγρικής αεροπορική εταιρίας «Wizz Air» η οποία εκτελεί πτήσεις προς χώρες της Ανατολικής Ευρώπης αναφέρει ότι:«Η εταιρεία έχει προβεί στην μείωση τιμών των εισιτηρίων  της λόγω  του χαμηλότερου κόστους καυσίμων. Ενώ η τάση αυτή αναμένεται να συνεχιστεί και το επόμενο έτος». 

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.