Quantcast
Τουρκία: Φόβοι υπερπληθωρισμού από τις τράπεζες - Παραλήρημα Μπαχτσελί για το... Netflix - enikonomia.gr
share

Τουρκία: Φόβοι υπερπληθωρισμού από τις τράπεζες – Παραλήρημα Μπαχτσελί για το… Netflix

δημοσιεύτηκε:

«Καμπανάκι» για υπερπληθωρισμό κρούουν οι ιδιωτικές τράπεζες στην Τουρκία, με τα πιστωτικά ιδρύματα της γείτονος να ετοιμάζουν «σχέδια προσαρμογής». Για τον Ντεβλέτ Μπαχτσελί  «υπεύθυνοι» για την κατάσταση της οικονομίας είναι το Netflix, οι τουρκικές σειρές και οι ειδησεογραφικές εκπομπές.

Σήμερα ο επίσημος πληθωρισμός είναι στο 73,4% και αναμένεται αύξηση πάνω από 100%.

Σε ένα παραλήρημα, ο Μπαχτσελί κατηγόρησε ευθέως δημοσιογράφους αλλά και ηθοποιούς πως με τις εικόνες που προβάλλουν υποβαθμίζουν τη χώρα και δημιουργούν προβλήματα. Δεν παρέλειψε δε, να επιτεθεί και σε μερίδα ηθοποιών χαρακτηρίζοντάς τους τσαρλατάνους.

«Κάποιες σειρές, τηλεοπτικά προγράμματα επιδεικνύουν την πολυτέλεια και οι ειδήσεις μεταδίδουν την απαισιοδοξία. Αυτά μας ενοχλούν όλους. Από νωρίς τα ξημερώματα έως αργά το βράδυ μιλούν για εντάσεις, για πόλωση και καβγάδες» ανέφερε μιλώντας σε συνεδρίαση του κόμματος, ενώ ενίσχυσε τις απόψεις τους αναφέροντας πως:

«Στο Netflix υπάρχουν σειρές γεμάτες με βρισιές και χαμηλού επιπέδου χιούμορ. Έχουν ξεπεράσει κάθε όριο οι σειρές με τσαρλατάνους δήθεν ηθοποιούς».

Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ του ΣΚΑΙ:

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.