Quantcast
Εργαστήριο ενεργοποίησης ανέργων σε Αττική και Θεσσαλονίκη από τον ΟΑΕΔ - enikonomia.gr
share

Εργαστήριο ενεργοποίησης ανέργων σε Αττική και Θεσσαλονίκη από τον ΟΑΕΔ

δημοσιεύτηκε:

Εργαστήριο ενεργοποίησης-κινητοποίησης ανέργων στους νομούς Αττικής και Θεσσαλονίκης έχει προγραμματίσει να υλοποιήσει ο Οργανισμός Απασχόλησης Εργατικού Δυναμικού (ΟΑΕΔ).

Μέσω του Εργαστηρίου, θα παρασχεθεί στους συμμετέχοντες ολοκληρωμένη βιωματική πληροφόρηση σχετικά με τις συμβουλευτικές υπηρεσίες που υλοποιούνται από τον Οργανισμό (συμβουλευτική επαγγελματικού προσανατολισμού, συμβουλευτική των τεχνικών αναζήτησης εργασίας, συμβουλευτική ανάληψης επιχειρηματικών πρωτοβουλιών).

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση του ΟΑΕΔ, μετά τη διεξαγωγή του Εργαστηρίου, οι ωφελούμενοι θα έχουν τη δυνατότητα να ενταχθούν σε ολοκληρωμένα προγράμματα συμβουλευτικής.

Το εργαστήριο ενεργοποίησης για το νομό Αττικής θα υλοποιηθεί την Παρασκευή 23 Νοεμβρίου 2018, από τις 09:30 έως τις 15:00. Το εργαστήριο ενεργοποίησης για το νομό Θεσσαλονίκης θα υλοποιηθεί την Τετάρτη 28 Νοεμβρίου 2018, από τις 09:30 έως τις 15:00.

Ο ΟΑΕΔ προσκαλεί όλους τους ενδιαφερόμενους να λάβουν μέρος, ενώ μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στους εργασιακούς συμβούλους της Υπηρεσίας του ΟΑΕΔ που είναι εγγεγραμμένος/ εγγεγραμμένη.

Διευκρινίζεται ότι θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Για περισσότερες πληροφορίες, στο διαδικτυακό τόπο www.oaed.gr.


share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.