Quantcast
Ποια επιδόματα πληρώνει ο ΟΠΕΚΑ σήμερα - enikonomia.gr
share

Ποια επιδόματα πληρώνει ο ΟΠΕΚΑ σήμερα

δημοσιεύτηκε:

Σήμερα Δευτέρα, 31 Αυγούστου θα καταβάλει ο ΟΠΕΚΑ μια σειρά από επιδόματα και παροχές στους δικαιούχους.
Αναλυτικά, αυτά είναι τα εξής:
-Επίδομα γέννησης:Η πληρωμή αυτή αφορά τις αιτήσεις των δικαιούχων που εγκρίθηκαν έως τις 31 Ιουλίου. Το επίδομα καταβάλλεται σε δύο ισόποσες δόσεις των 1.000 ευρώ.Υπενθυμίζεται ότι η πρώτη δόση του επιδόματος καταβάλλεται τον επόμενο μήνα από την γέννηση του παιδιού, εφόσον η αίτηση υποβληθεί και εγκριθεί μέσα στον μήνα της γέννησης του παιδιού και η δεύτερη δόση μετά από πέντε μήνες από το μήνα της γέννηση του παιδιού. Όσοι πληρωθούν σήμερα,31 Αυγούστου θα λάβουν την δεύτερη δόση του επιδόματος τον Δεκέμβριο. Η αίτηση υποβάλλεται εντός προθεσμίας 3 μηνών από τη γέννηση του παιδιού.
-Ελάχιστο Εγγυημένο Εισόδημα (πρώην ΚΕΑ):Η πληρωμή αυτή αφορά όσους έχουν υποβάλλει αίτηση έως και τις 31 Ιουλίου 2020 και έχει εγκριθεί.
-Επίδομα ενοικίου – στέγασης:Η πληρωμή αυτή αφορά όσους έχουν υποβάλλει αίτηση έως και τις 31 Ιουλίου 2020 και έχει εγκριθεί.
Επίσης σήμερα θα καταβληθούν και τα προνοιακά αναπηρικά και διατροφικά επιδόματα του Οργανισμού αλλά και η στεγαστική Συνδρομή, το επίδομα Κοινωνικής Αλληλεγγύης Ανασφαλίστων Υπερηλίκων, η σύνταξη Υπερηλίκων και το επίδομα Ομογενών.


share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.