Quantcast
ΔΥΠΑ: Αγορά βιβλίων με έκπτωση τουλάχιστον 10% - Πόσα voucher ενεργοποιήθηκαν - enikonomia.gr
share

ΔΥΠΑ: Αγορά βιβλίων με έκπτωση τουλάχιστον 10% – Πόσα voucher ενεργοποιήθηκαν

δημοσιεύτηκε:

Ενεργοποιήθηκαν περισσότερα από 136.500 voucher αγοράς βιβλίων από την 1η Σεπτεμβρίου έως και τις 31 Δεκεμβρίου 2023, όπως ενημερώνει με ανακοίνωσή της η ΔΥΠΑ.  Όπως αναφέρεται, η ΔΥΠΑ εξέδωσε για το φετινό πρόγραμμα 150.000 επιταγές  αξίας 25 ευρώ η κάθε μια, ο αριθμός των ενεργοποιημένων επιταγών ξεπερνάει το 91% και σε αυτό συμμετέχουν περισσότερα από 760 βιβλιοπωλεία και εκδοτικοί οίκοι. Το πρόγραμμα επιταγών αγοράς βιβλίων της  ΔΥΠΑ που άρχισε την 1η Σεπτεμβρίου και έληξε στις 31 Δεκεμβρίου ολοκληρώθηκε με επιτυχία, έχει  προϋπολογισμό 3.750.000 ευρώ και είναι αυξημένο κατά 25% για το 2023.

Οι δικαιούχοι

Με το voucher, οι δικαιούχοι είχαν τη δυνατότητα αγοράς βιβλίων επιλογής τους με έκπτωση τουλάχιστον 10% από τα βιβλιοπωλεία και τους εκδοτικούς οίκους του μητρώου παρόχων, με εξαίρεση των σχολικών και ξενόγλωσσων βιβλίων.

Η ανταπόκριση στο φετινό πρόγραμμα, ήταν ιδιαίτερα αυξημένη, με τις περισσότερες επιταγές να έχουν ενεργοποιηθεί στις περιφερειακές ενότητες Θεσσαλονίκης (17%), Αθηνών (16%), Αχαΐας (5%), Ηρακλείου (5%) και Λάρισας (4%).

Το πρόγραμμα χορήγησης επιταγών αγοράς βιβλίων στηρίζει τις επιχειρήσεις στο χώρο του βιβλίου και παράλληλα αποσκοπεί στο να διευκολύνει τους συμπολίτες μας που αγαπούν το διάβασμα να προμηθευτούν βιβλία της επιλογής τους.

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.