Quantcast
ΔΥΠΑ - Προγράμματα κατάρτισης σε ψηφιακές και πράσινες δεξιότητες: Τι πρέπει να κάνετε για να πάρετε το επίδομα - enikonomia.gr
share

ΔΥΠΑ – Προγράμματα κατάρτισης σε ψηφιακές και πράσινες δεξιότητες: Τι πρέπει να κάνετε για να πάρετε το επίδομα

δημοσιεύτηκε:

Δημοσιεύθηκε από τη ΔΥΠΑ ο σύνδεσμος  για τη συμπλήρωση Ερωτηματολογίου ωφελούμενων εργαζόμενων για τα προγράμματα κατάρτισης σε ψηφιακές και πράσινες δεξιότητες.

«Σας ενημερώνουμε ότι είναι διαθέσιμη η δυνατότητα υποβολής ερωτηματολογίων ωφελουμένων για την πρόσκληση με τίτλο «Προγράμματα αναβάθμισης δεξιοτήτων και επανακατάρτισης εργαζομένων σε όλους τους κλάδους της οικονομίας με έμφαση στις ψηφιακές και πράσινες δεξιότητες» στο πλαίσιο της δράσης: 16913 Νέα στρατηγική για τη δια βίου μάθηση & το εθνικό σύστημα αναβάθμισης δεξιοτήτων «SUB2: Οριζόντια προγράμματα αναβάθμισης δεξιοτήτων για στοχευμένες πληθυσμιακές ομάδες (Horizontal upskilling/reskilling programs to targeted populations)» σημειώνει η Υπηρεσία σε  ανακοίνωση της.

«Ο σύνδεσμος για το ερωτηματολόγιο είναι: https://kub.voucher.gov.gr/dypa-employed/beneficiary/questionnaire/front. Επισημαίνεται ότι η συμπλήρωση του ερωτηματολογίου είναι υποχρεωτική για την πληρωμή των ωφελουμένων», προστίθεται στη σχετική ανακοίνωση της Υπηρεσίας.

Υπενθυμίζεται πως τα προγράμματα αυτά αφορούσαν σε 150.000 μισθωτούς εργαζόμενους του ιδιωτικού τομέα ηλικίας άνω των 18 ετών και που ήταν απόφοιτοι τουλάχιστον Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης. Επίσης επισημαίνεται πως τα προγράμματα αυτά παρείχαν θεωρητική κατάρτιση διάρκειας 80 ωρών και οι συμμετέχοντες έπαιρναν  μέσω ανεξάρτητων φορέων την πιστοποίηση για τις ψηφιακές και πράσινες γνώσεις και δεξιότητες .

Οι παραπάνω παίρνουν  εκπαιδευτικό επίδομα ύψους 400 ευρώ. Το ποσό αυτό προκύπτει από τα 5 ευρώ ανά ώρα επί 80 ώρες.

 

 

 

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.