Quantcast
Ένωση Εργαζομένων Καταναλωτών Ελλάδας: Ζητεί εκπτώσεις 20% στα βασικά αγαθά, στην Θεσσαλία, όλο το χειμώνα - enikonomia.gr
share

Ένωση Εργαζομένων Καταναλωτών Ελλάδας: Ζητεί εκπτώσεις 20% στα βασικά αγαθά, στην Θεσσαλία, όλο το χειμώνα

δημοσιεύτηκε:

Αίτημα σε όλες τις αλυσίδες σούπερ μάρκετ για να παραταθούν οι εκπτώσεις 20% προς τους κατοίκους της Θεσσαλίας σε βασικά αγαθά (διατροφής και πρώτης ανάγκης), καθ’ όλη την φετινή χειμερινή περίοδο κατέθεσε η Ένωση Εργαζομένων Καταναλωτών Ελλάδας της ΓΣΕΕ. Επιπλέον, με επιστολή της στις φαρμακευτικές εταιρείες, η Ένωση ζητεί τη χορηγία φαρμακευτικού υλικού και κυρίως, φάρμακα για την αντιμετώπιση της γαστρεντερίτιδας και δερματολογικών παθήσεων.

Όπως αναφέρει η ένωση, σε ανακοίνωσή της , κατόπιν αιτημάτων των πληγέντων, απέστειλε:

· Επιστολή σε όλες τις αλυσίδες σούπερ μάρκετ, με αίτημα την παροχή έκπτωσης σε ποσοστό 20% προς τους κατοίκους της Θεσσαλίας σε βασικά αγαθά (διατροφής και πρώτης ανάγκης), για την φετινή χειμερινή περίοδο.

· Επιστολή σε φαρμακευτικές εταιρείες, με αίτημα τη χορηγία φαρμακευτικού υλικού και κυρίως, φάρμακα για την αντιμετώπιση της γαστρεντερίτιδας και δερματολογικών παθήσεων.

Τέλος, η Ένωση Εργαζομένων Καταναλωτών Ελλάδας (ΕΕΚΕ) σε συνεργασία με τη Γενική Συνομοσπονδία Εργατών Ελλάδας, το Ινστιτούτο Εργασίας της ΓΣΕΕ, τα Εργατικά Κέντρα και τα Παραρτήματα της ΕΕΚΕ, ταυτόχρονα, συνεχίζει να συλλέγει είδη βασικής ανάγκης για τη στήριξη των συμπολιτών μας αλλά και σχολικά είδη για τους μαθητές.

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.