Quantcast
Επίδομα 534 ευρώ: Έρχονται νέες πληρωμές - Ποιους αφορά - enikonomia.gr
share

Επίδομα 534 ευρώ: Έρχονται νέες πληρωμές – Ποιους αφορά

δημοσιεύτηκε:

Αντίστροφα μετρά ο χρόνος για την καταβολή του επιδόματος 534 ευρώ στους εργαζόμενους που απασχολούνται σε πληγείσες επιχειρήσεις της Θεσσαλίας. Όπως γνωστοποίησε σήμερα στον ΑΝΤ1 ο υπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης, Άδωνις Γεωργιάδης  για τους εργαζόμενους της Θεσσαλίας, το επίδομα των 534 ευρώ θα το πάρουν οι περισσότεροι αυτήν την εβδομάδα.

«Διότι τα τελικά στοιχεία των ΑΦΜ των επιχειρήσεων από την Περιφέρεια εστάλησαν την Παρασκευή… Ακόμη, υπάρχουν κάποιες ελλείψεις. Έχω δώσει εντολή να γίνει εκκαθάριση, ώστε να μην περιμένουν την τελική αποστολή των στοιχείων», συμπλήρωσε.

Δείτε το παρακάτω το σχετικό ΒΙΝΤΕΟ 

Επίδομα 543 ευρώ: Πώς φορολογείται

Υπενθυμίζεται πως το επίδομα αυτό χορηγείται στους παραπάνω εργαζόμενους με την προϋπόθεση η επιχείρηση να τους έχει θέσει σε καθεστώς αναστολής. Επίσης επισημαίνεται πως το επίδομα αυτό αντιστοιχεί σε 30 ημέρες, κατ’ αναλογία των ημερών διάρκειας της αναστολής των συμβάσεων εργασίας τους και είναι  αφορολόγητο, ανεκχώρητο και ακατάσχετο στα χέρια του Δημοσίου ή τρίτων, κατά παρέκκλιση κάθε γενικής και ειδικής διάταξης, δεν υπόκειται σε οποιαδήποτε κράτηση, τέλος ή εισφορά, δεν δεσμεύεται και δεν συμψηφίζεται με βεβαιωμένα χρέη προς τη Φορολογική Διοίκηση και το Δημόσιο εν γένει, τους δήμους, τις περιφέρειες, τα ασφαλιστικά ταμεία ή τα πιστωτικά ιδρύματα.

 

 

 

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.