Quantcast
Επιστρεπτέα προκαταβολή: Διαθέσιμες οι καταβολές επιστροφής στο Έντυπο Ε1-Τι πρέπει να γνωρίζετε για τα δικαιολογητικά - enikonomia.gr
share

Επιστρεπτέα προκαταβολή: Διαθέσιμες οι καταβολές επιστροφής στο Έντυπο Ε1-Τι πρέπει να γνωρίζετε για τα δικαιολογητικά

δημοσιεύτηκε:

Διαθέσιμες είναι οι καταβολές επιστροφής της επιστρεπτέας προκαταβολής στο Έντυπο Ε1, όπως ενημερώνει σήμερα με ανακοίνωση της η ΑΑΔΕ.

Σημειώνεται πως οι επιχειρήσεις και ελεύθεροι επαγγελματίες θα πρέπει να προσκομίσουν τα απαιτούμενα δικαιολογητικά έως τις 31 Μαΐου 2023 για τις ενισχύσεις των 7 κύκλων της επιστρεπτέας προκαταβολής προκειμένου να μην επιστρέψουν τα ποσά της ενίσχυσης με τόκο που θα «τρέχει» από την 1η Δεκεμβρίου 2022.

Εάν δεν γίνει αυτό, δηλαδή εάν δεν υποβάλουν δικαιολογητικά μέχρι τη παραπάνω ημερομηνία ή τα δικαιολογητικά δεν αποδεικνύουν ότι, τήρησαν τον όρο της απασχόλησης εργαζομένων, τότε θα πρέπει να επιστρέψουν τα ποσά της επιστρεπτέας προκαταβολής με τόκο που «τρέχει» από την 1η Δεκεμβρίου 2022 .

Μεταξύ άλλων επισημαίνεται πως έως τις 30 Ιουνίου θα πρέπει επιχειρήσεις να καταβάλουν εφάπαξ και εντόκως τα ποσά της  επιστρεπτέας που βεβαιώθηκαν με το «ραβασάκι» που τους  είχε στείλει στις 2 Νοεμβρίου 2022 η ΑΑΔΕ .

 

 

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.