Quantcast
Έρχεται το "καλάθι του Άη Βασίλη" με παιχνίδια: Τι θα περιλαμβάνει - Δείτε το λογότυπο - enikonomia.gr
share

Έρχεται το “καλάθι του Άη Βασίλη” με παιχνίδια: Τι θα περιλαμβάνει – Δείτε το λογότυπο

δημοσιεύτηκε:

«Γεμίζει» το… καλάθι των παιχνιδιών, το οποίο έχει μπει στο τραπέζι των συζητήσεων και οι ανακοινώσεις αναμένεται να γίνουν τις επόμενες ημέρες, οπότε θα δοθούν λεπτομέρειες και για το «εορταστικό καλάθι του νοικοκυριού».

Ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης έχει δηλώσει ότι βρίσκεται σε συζητήσεις με εκπροσώπους των αλυσίδων παιχνιδιών για το «καλάθι» και έχει διαπιστώσει θετική διάθεση για την εφαρμογή του μέτρου.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε το OPEN και η εκπομπή «Ανοιχτή Επικοινωνία» το «καλάθι των παιχνιδιών» θα περιλαμβάνει επιτραπέζια και παζλ, κούκλες, βρεφικά παιχνίδια και φιγούρες, κατασκευές και παιχνίδια δημιουργίας, εκπαιδευτικά παιχνίδια, αυτοκινητάκια και τηλεκατευθυνόμενα, ποδήλατα, παιχνίδια εξωτερικού χώρου και παιχνίδια μίμησης (κουκλοθέατρο, κουζίνες, εργαλεία κ.α.)

Το OPEN παρουσίασε και το λογότυπο που θα έχει το καλάθι για τους λιλιπούτειους φίλους, το οποίο θα ονομάζεται «το καλάθι του Άη Βασίλη».

Το εορταστικό καλάθι θα «βγει» στις 14 Δεκεμβρίου, από το οποίο θα μείνουν εκτός των μελομακάρονα, ενώ τότε αναμένεται να εκκινήσει πιθανότατα και το «καλάθι των παιχνιδιών».

Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ του OPEN:

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.