Quantcast
EURES: Εφαρμογή smartphone για αναζήτηση εργασίας στην Ευρώπη - enikonomia.gr
share

EURES: Εφαρμογή smartphone για αναζήτηση εργασίας στην Ευρώπη

δημοσιεύτηκε:

Αναζητάτε εργασία σε μια άλλη ευρωπαϊκή χώρα; Θα θέλατε να ζήσετε και να εργαστείτε στο εξωτερικό βελτιώνοντας κατ’ αυτόν τον τρόπο τις επαγγελματικές προοπτικές σας; Τότε η εφαρμογή αυτή (app) είναι για εσάς.

 

Η EURES είναι η ευρωπαϊκή υπηρεσία απασχόλησης που φέρνει σε επαφή τα άτομα που αναζητούν εργασία με εργοδότες από ολόκληρη την Ευρώπη. Η εφαρμογή αυτή σάς επιτρέπει να επωφεληθείτε από τις υπηρεσίες της EURES απευθείας στο κινητό σας. Μπορείτε:

– Να αναζητήσετε τις κενές θέσεις που δημοσιεύουν όλες οι δημόσιες υπηρεσίες απασχόλησης στην Ευρώπη, σε όλες τις γλώσσες.

– Να καταχωρίσετε ορισμένες «αγαπημένες» θέσεις εργασίας, στις οποίες να μπορείτε να έχετε εύκολη πρόσβαση αργότερα ή να τις κοινοποιήσετε στους φίλους σας.

– Να βρείτε και να επικοινωνήσετε με συμβούλους EURES, οι οποίοι μπορούν να σας παράσχουν εξατομικευμένες πληροφορίες και συμβουλές για την επαγγελματική σας μετακίνηση. 

– Να πλοηγηθείτε στις προσεχείς εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν στην Ευρώπη και να τις προσθέσετε στο ημερολόγιό σας.

Η εφαρμογή καλύπτει τις 27 χώρες της ΕΕ καθώς και την Ισλανδία, το Λιχτενστάιν, τη Νορβηγία και την Ελβετία, και διατίθεται σε 25 γλώσσες. 

Επιλέξτε τώρα τη γλώσσα σας και επωφεληθείτε από άπειρες ευκαιρίες!

Google  Play

Itunes Store

Υποστήριξη EURES – Αναζήτηση εργασίας στην Ευρώπη

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.