Quantcast
Λογαριασμοί ρεύματος: Επισήμως σήμερα η τροπολογία για το πάγιο - Τι προβλέπει - enikonomia.gr
share

Λογαριασμοί ρεύματος: Επισήμως σήμερα η τροπολογία για το πάγιο – Τι προβλέπει

δημοσιεύτηκε:

Έρχεται και επισήμως σήμερα η τροπολογία για τη μη μεταβολή των παγίων στους λογαριασμούς ρεύματος, όπως προκύπτει από τις δηλώσεις του υπουργού Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Κώστα Σκρέκα.

Όπως είπε σήμερα ο κ. Σκρέκας σε τηλεοπτική εκπομπή του ΑΝΤ1, “περνάμε μια διάταξη που δεν επιτρέπει στις εταιρείες να μεταβάλλουν το πάγιο, τη πάγια χρέωση σε σχέση με αυτές που ίσχυαν στις 4 Ιουλίου- που πέρασαν οι προηγούμενες νομοθετικές διατάξεις. Γιατί το κάνουμε αυτό; Πραγματικά είδαμε μία- δύο εταιρείες που αύξησαν το πάγιο τους. Άρα αυτό δεν θα επιτραπεί”, είπε και ξεκαθάρισε ότι “τα πάγια τον Αύγουστο θα είναι ίδια με αυτά που ίσχυαν το Ιούλιο και το προηγούμενο διάστημα. Θα περάσει σήμερα η τροπολογία αυτή”.

“Είναι  πολύ δύσκολο το κομμάτι της ενέργειας για το μέσο νοικοκυριό και φυσικά για το ευάλωτο. Πραγματικά η αύξηση που έχουμε σε επίπεδο Ευρώπης είναι τεράστια” τόνισε

“Αυτή τη στιγμή λόγω του πολέμου, ο Πούτιν, η Ρωσία μειώνει τη ροή του φυσικού αερίου προς την Ευρώπη. Αυτό αυξάνει τις τιμές φυσικού αερίου. Και όλη η Ευρώπη χρησιμοποιεί φυσικό αέριο για να παράγει ηλεκτρική ενέργεια” επεσήμανε σχετικά με την τιμή της αύξησης της τιμής του ηλεκτρικού ρεύματος.

Δείτε παρακάτω το σχετικό ΒΙΝΤΕΟ

 

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.